Πρώτος, αλλά ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα...

Απόψεις

Ο ΟΦΗ έκανε το 4χ4 στη Χαλκίδα, όμως το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του και τα δύσκολα έρχονται

Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα στη Χαλκίδα της ΑΕΕΠ, πέτυχε το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητος στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Πέρα από μια πολύ καλή αρχή, η ομάδα του Βασίλη Ράλλη δεν έχει καταφέρει και πολλά. Αυτό γιατί αφενός στην κορυφή δεν είναι μόνος (ισοβαθμεί με Μελίσσια και Αργοναύτη), αφετέρου επειδή οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που έχει κερδίσει βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Χωρίς καμία διάθεση να υποβαθμίσω το καλό ξεκίνημα, ο στόχος του ΟΦΗ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η άνοδος. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεθεί σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του 2ο ομίλου. Οι νίκες αυτές αποτυπώνουν μια δυναμική αλλά μέχρι εκεί... Ποιοτικά το ρόστερ δείχνει σε καλό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας, ''βάθος'' πάγκου διαθέτει, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μπορούν στην καλή τους ημέρα να ''τραβήξουν'' το κάρο.

Οι τέσσερις πρώτοι αγώνες, εκτιμώ ότι πρέπει να ''διαβαστούν'' σωστά, ώστε να παρουσιαστεί το ίδιο καλός και στα περισσότερο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες κρίνονται με βάση τους στόχους που έχουν θέσει.

Βαθμολογία (4 ΑΓΩΝΕΣ)

1. ΟΦΗ 8

2. Μελίσσια 8

----------

3. Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας 8

4. ΕΦΑΟΖ 7

5. Ίκαρος Νέας Σμύρνης 7

6. Λοκρός Αταλάντης 6

7. ΚΑΠ 6

8. ΒΑΟΛ Χίου 6

9. Κορωπί 5

----------

10. Άρης Θήβας 5

----------

11. Καλλιθέα Ρόδου 5

12. Ερμής Σχηματαρίου 5

13. ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC 4

14. Δειλινό 4

*ΥΓ1 :Την Κυριακή (18/11) υπάρχει το τοπικό ντέρμπι στα ''Δύο Αοράκια'', ΟΦΗ - Δειλινό, οι (μπασκετικοί) φίλαθλοι και όχι μόνο του Ηρακλείου, αξίζει να βρεθούν στις εξέδρες και να χειροκροτήσουν τις δύο ομάδες της πόλης.

*ΥΓ2: Θυμίζω ότι στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν, ενώ οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.