Πρώτος, καλύτερος και… περιμένει

16:57 | 11/03/2018

Επιστροφή στις… τριάρες για τον ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε 3-0 τα Τρίκαλα και πλέον βλέπει για τα καλά την κορυφή.

Σε έναν αγώνα με δύο πρόσωπα, ένα μέτριο στο πρώτο και ένα πολύ καλύτερο στο δεύτερο, ο Όμιλος πήρε τη νίκη η οποία θα μπορούσε να ήταν ακόμα και μεγαλύτερη. O ΟΦΗ μπήκε δυνατά Sε ένα ακόμα παιχνίδι και κατάφερε τον πρωταρχικό του στόχο, ο οποίος ήταν ένα γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, με την κοντινή προβολή του Λέαλ μετά από δημιουργία του Μάνου. 

Και πριν, αλλά και μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάτι ακόμα. Τα Τρίκαλα ανοίχτηκαν προσπαθώντας να γίνουν περισσότερο απειλητικά προς την εστία του ΟΦΗ, χωρίς να το καταφέρουν. 

Ήρθε όμως ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Παπαστεριανού, με αποτέλεσμα να «κοπεί» στη μέση ο ΟΦΗ, με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα «νεκρό» σημείο στο παιχνίδι της κρητικής ομάδας, μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. 

Τότε χάθηκαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με τους Νάστο, Βουό και Μάνο, μέσα από τις οποίες θα μπορούσε ο ΟΦΗ να είχε ένα ακόμα γκολ στο ενεργητικό του, παρά τη μέτρια στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι φάνηκαν στην αρχή βελτιωμένοι και στο 59’ έχασαν μια τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όταν το σουτ του Λέαλ σταμάτησε στο δοκάρι. Η προς το καλύτερο αλλαγή του έφερε αποτέλεσμα στο 68’ το σκορ να γίνει 3-0 με τα δύο γκολ του Βαφέα, με το πρώτο στο 63’.

Έκτοτε η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς τα Τρίκαλα έδειχναν ανήμπορα να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και τον ΟΦΗ να παίρνει μια ακόμα νίκη και να σκαρφαλώνει στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τον Δευτεριάτικο αγώνα του Άρη με τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε το Live του Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.