Ψάχνει τη… σπίθα ο Βασίλης

SMS
08:22 | 15/11/2018

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ψάχνει τη… σπίθα, που θα τον βοηθήσει να βρει τον καλό του εαυτό.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μετράει 9 συμμετοχές στη Super League, ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν έχει ακόμη… πάρει μπρος. Η εκκίνηση του στο πρωτάθλημα ήταν, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντική, καθώς στην πρεμιέρα της Ν. Σμύρνης είχε αρκετά καλή απόδοση, που συνδυάστηκε και με μία τελική πάσα στον Νέιρα.

Η συνέχεια, ωστόσο, δεν είναι ανάλογη, με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή να… καίγεται για την επιστροφή του στα υψηλά στάνταρ. Την περασμένη σεζόν είχε 10 τέρματα και 10 ασίστ με τον Όμιλο και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου. Άλλο Football League και άλλο Super League, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί δικαιολογημένα.

Ο «Κούτσια», ωστόσο, αποτελεί μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, που έχει αποδείξει ότι μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα. Μετράει, εξάλλου, 195 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία και έχει τα δικά του κίνητρα για να προσφέρει.

Σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ο 30χρονος άσος των «ασπρόμαυρων» θέλει σίγουρα να συνδυάσει την επανεμφάνιση του στην Α’ Εθνική με θετική παρουσία και προσφορά στον ΟΦΗ. Διαθέτει πλέον μεγάλη εμπειρία και πολλές «παραστάσεις», όμως είναι γεγονός ότι το... θέμα του την τρέχουσα σεζόν έχει να κάνει περισσότερο με το κομμάτι της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας.

Αν καταφέρει να… σπάσει το ρόδι και να πετύχει και το 1ο του γκολ, πραγματοποιώντας και καλές εμφανίσεις, τότε μπορεί ν’ αποτελέσει έναν παίκτη «κλειδί» για τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Και φυσικά είναι δεδομένο πως το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου έχει ανάγκη τον καλό Κουτσιανικούλη. Αυτόν που… αναστάτωνε την κάθε αντίπαλη άμυνα και που στα δύσκολα «μιλούσε» πάντα.   

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.