Ψάχνει το καλύτερο δυνατό για τον πάγκο

ΟΦΗ

Σύντομα ξεκαθαρίζει το θέμα με το νέο προπονητή στον ΟΦΗ - Πώς έχουν τα πράγματα έως τώρα.

Αν δεν υπήρχε η αποχή των διαιτητών και η αγωνιστική διεξαγόταν κανονικά, πιθανόν ο ΟΦΗ θα είχε αυτή τη στιγμή νέο προπονητή. Από τη στιγμή που οι αγώνες αναβλήθηκαν και ο ΟΦΗ δεν έχει ματς με τον Αρη αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Μηνά Λυσάνδρου, που "τρέχει" το συγκεκριμένο θέμα, να το κάνει με μεγαλύτερη χρονική άνεση, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οπως έχουμε αναφέρει υπάρχει "οργασμός" συζητήσεων με υποψήφιους προπονητές -όλοι από το εξωτερικό- ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr στο "κάδρο" έχει μπει και η Ιβηρική χερσόνησος (Πορτογαλία ή Ισπανία).

Το δεδομένο είναι ότι ο ΟΦΗ έχει... απλώσει τα δίχτυα του και έχει ταυτόχρονα ανοιχτές παραπάνω από μία περιπτώσεις, με τις συζητήσεις να κορυφώνονται μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία. Μάλιστα, με κάποιες περιπτώσεις προπονητών τα πράγματα φαίνονται πιο προχωρημένα και μέσα στο σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αν δεν προκύψει κάποια εμπλοκή τότε τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του Νταμπράουσκας ώστε να ακολουθήσουν τα διαδικαστικά και έπειτα να πιάσει δουλειά στο ΒΑΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.