Ψάχνει το «συνδυασμό»

08:04 | 17/09/2018

Ο Νίκος Παπαδόπουλος… ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα, αναζητώντας την αγωνιστική σταθερότητα.

Στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος μόλις τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει σε όλα βασικοί. Στρέζος, Ποτουρίδης, Νέιρα και Βουό έχουν βρεθεί στο αρχικό σχήμα στις αναμετρήσεις που έχουν δώσει έως τώρα οι «ασπρόμαυροι» στη Super League.

Η αστάθεια και η προβληματική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, κυρίως στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, αναγκάζει τον έμπειρο τεχνικό να προβαίνει σε διαρκείς αλλαγές προσώπων. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι αυτό δε βοηθάει στη δημιουργία κατάλληλης «χημείας».

Και σ’ ένα βαθμό ίσως και να έχουν δίκιο. Από την άλλη, όμως, το γεγονός πως ο Όμιλος θέλει βελτίωση «φωνάζει» από μακριά. Και ο 47χρονος προπονητής δε διστάζει να προχωράει μ’ αυτόν τον τρόπο, με την πίστη πως άμεσα τα αποτελέσματα θα τον δικαιώσουν.

Μπορεί οι συνθήκες και οι ανάγκες κάθε συνάντησης να είναι διαφορετικές και να επιτάσσουν εντελώς άλλα πράγματα, ωστόσο η λογική του Παπαδόπουλου έχει προφανώς περισσότερο σχέση με το άσχημο «πρόσωπο» που εμφανίζει το συγκρότημά του σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού.

Και όταν κάτι δεν πάει καλά, φυσικά και οφείλεις να το αλλάξεις. Προς το παρόν οι προσπάθειες γίνονται με την είσοδο νέων προσώπων στην ενδεκάδα. Μένει να φανεί αν στο μέλλον υπάρξει διαφοροποίηση και του σχηματισμού.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, εξάλλου, ο ΟΦΗ έπαιξε για περίπου ένα ημίωρο με 4-4-2, ενώ οι «ασπρόμαυροι» έχουν δουλέψει σε ορισμένες προπονήσεις σύστημα με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Ο κόουτς το… ψάχνει με την πεποίθηση πως σύντομα θα βρει τον κατάλληλο «συνδυασμό», που θα «ξεμπλοκάρει» τον Όμιλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.