Ψάχνοντας την «επανάσταση» τους

SMS

Οι Φερέιρα, Βαζ και Ντίνας αναζητούν τη… στιγμή τους για να μπουν για τα καλά στο rotation του ΟΦΗ.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League 1 υπάρχουν παίκτες του Ομίλου που έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά, αλλά είναι και εκείνοι που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Κανείς φυσικά δεν έχει… υπογράψει συμβόλαιο με την αρχική ενδεκάδα, ούτε κανείς θεωρείται βασικός, χωρίς να «δείξει» στον Γιώργο Σίμο και στους συνεργάτες του.

Τρεις, πάντως, από τους ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου, οι οποίοι είναι εξτρέμ και βρίσκονται στο αγωνιστικό περιθώριο προς το παρόν είναι οι Φελίπε Φερέιρα, Ρικάρντο Βαζ και Θανάσης Ντίνας.

Ο καθένας για τους λόγους του δεν έχουν αγωνιστεί πάρα πολύ μέχρι σήμερα και όπως είναι λογικό προσπαθούν ν’ αλλάξουν την κατάσταση αυτή.

Τα πάντα, ωστόσο, ξεκινάνε από το γεγονός πως οι παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις τους έχουν πάρει τη φανέλα στο… σπίτι τους, γιατί πολύ απλά κάνουν πράματα και θάματα.

Οι Λισάνδρο Σεμέντο και Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι εκ των κορυφαίων των «ασπρόμαυρων» και η απόδοση τους σε γενικές γραμμές κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Ανταποκρίνονται πλήρως στα «θέλω» του τεχνικού επιτελείου, κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους και, βεβαίως, αποτελεί αντικειμενικά ρίσκο ν’ αντικατασταθούν.

Οι Φερέιρα, Βαζ και Ντίνας, επομένως, πρέπει να προβληματίσουν με την παρουσία τους τον 41χρονο τεχνικό και να τον βάλουν σε σκέψεις. Μέχρι τώρα δεν το έχουν καταφέρει.

Ο Φερέιρα ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον τραυματισμό του, αλλά ακόμη και τώρα δε φαίνεται να… πατάει καλά. Στον επαναληπτικό κυπέλλου με την Καβάλα δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αποχώρησε νωρίς από το ματς.

Ο Βαζ μοιάζει να είναι ντεφορμέ και όταν κλήθηκε ν’ αγωνιστεί, οι επιδόσεις του κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές ήταν. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, μένει συχνά εκτός 18άδας, κάτι που τον έχει ρίξει ψυχολογία.

Ο Ντίνας, τώρα, αποτελεί μια… κατηγορία μόνος του. Βρέθηκε το καλοκαίρι στην έξοδο, ωστόσο προσπαθεί πολύ για ν’ αλλάξει το κλίμα. Έκανε ντεμπούτο στον αγώνα με τους Μακεδόνες και προσδοκά περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρωταθλητής» ο ΟΦΗ στις ειδικές κατηγορίες

Ένας γύρος ΟΦΗ: Τα «ασπρόμαυρα» στατιστικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.