Ψήφισε ποια ομάδα θα μπει στα play off

08:03 | 04/02/2020

Mπες στην ψηφοφορία του Capitano.gr και κατέγραψε την άποψη σου για το ποια ομάδα θα καταλάβει την 6η θέση στην Superleague

Tέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Superleague πριν το τέλος και η μάχη της 6ης θέσης έχει ''φουντώσει''.

Οι νίκες των Παναθηναϊκού και Άρη το ΣΚ που προηγήθηκε, ξεκαθάρισε την κατάσταση στην πρώτη 5αδα και ουσιαστικά, 7 ομάδες ''μονομαχούν'' για την 6 θέση που οδηγεί στα play off, άλλες με λιγότερες, άλλες με περισσότερες πιθανότητες.

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΟΦΗ (28 βαθμοί), ακολουθεί η Ξάνθη (27 βαθμοί), ο Ατρόμητος (26 βαθμοί), η ΑΕΛ μαζί με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο έχουν από 25 βαθμούς ενώ η Λαμία παραμένει στο... κόλπο με τους 24.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί πλέον στην Τούμπα να παίξει με τον ΠΑΟΚ, έπειτα υποδέχεται τον Ατρόμητο σε έναν από τους δύο «τελικούς». Ο 2ος θα γίνει στο Γεντί Κουλέ με τη Λαμία ενώ ενδιάμεσα, πηγαίνει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, πιθανότατα σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα όλων των διεκδικητών

Το Capitano.gr σου δίνει την δυνατότητα να ψηφίσεις την ομάδα που θεωρείς ότι θα πάρει τελικά την τελευταία θέση στα play off: (Μία θετική ψήφος)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.