Ραγίζει καρδιές η κόρη του Νίκου Τούλη: «Ελπίζω να σε έκανα υπερήφανο»

SMS
10:26 | 11/02/2023

Ένας συγκινητικός αποχαιρετισμός της Κορίνας στον πατέρα της.

Λόγια καρδιάς, γεμάτα συναισθηματισμό και θλίψη. Η κόρη του Νίκου Τούλη, Κορίνα, είπε το δικό της «αντίο» στον πατέρα της που έφυγε, χθες Παρασκευή, από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον αθλητισμό της Κρήτης και δη του Ηρακλείου.

Αναλυτικά το μήνυμα της Κορίνας Τούλη:

Αγαπημένε μου πατέρα, δύναμη μου και αδυναμία μου. μπορεί να φεύγεις από την καρδιά σου αλλά θα είσαι για παντα ενα ανεξιτηλο κεφαλαιο στις καρδιες ολου του κοσμου της Κρητης και όχι μόνο.

Είμαι τόσο τυχερή που είμαι κόρη σου και ελπίζω και εσύ το ίδιο να νιώθεις και να σε έχω κάνει περήφανο.

Είσαι μαχητής κλήθηκες από τοσο νέος και για τόσες πολλές φορές να αντιμετωπίσεις δύσκολες και άνισες μάχες αλλά πάντα με την αισιοδοξία σου και τη θέληση σου για ζωή έβγαινες νικητής.

Και σήμερα νικητής είσαι γιατί ξέρω ότι έδωσες τα πάντα για ακόμα μια φορά.

Σαν δυσκατάρριπτο θηρίο 30 χρόνια παλευες για σένα, για την μαμά μου , για εμένα, για όλους όσους ήταν δίπλα σου και σε αγαπούν!

Ολοι οι φίλοι σου , καθως και οι φιλοι από το αγαπημένο σου άθλημα, γιατί οι 3 αγάπες σου ήταν η οικογένεια, οι φίλοι σου και το μπάσκετ, θρηνουν σήμερα. Είσαι τόσο αγαπητός και δεν περίμενα κάτι λιγότερο αν και θα προτιμούσα να μην το διαπιστωνα με αυτό τον τρόπο.

Ξέρω ότι δεν θέλεις κανείς να στενοχωριεται αλλά πως είναι δυνατόν μπαμπά μου οποίος σε έχει γνωρίσει να μη σε έχει και εκείνος μέσα στην καρδιά του , όπως εσύ είχες χώρο στην δική σου για όλο τον κοσμο;

Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον γιατρο μα πανω απο ολα φιλο σου , κ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ που ήταν δίπλα σου από την πρώτη στιγμη και έκανε το καλύτερο δυνατόν για να έχουμε την τιμή να ζήσουμε μαζί σου όλα αυτά τα χρόνια.

Σε λατρεύω και είμαι περήφανη που είσαι πατέρας μου , φίλος μου , δάσκαλος μου.ζεις από την σκέψη μου , την ψυχή μου ,το βλέμμα των παιδιών μου και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου προσέφερες.

Η μαμά ,η οικογένειά μας και εγώ σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο «Νίκος Τούλης»

Πότε είναι η κηδεία του Νίκου Τούλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.