Ροβίθης... εξ ουρανού!

17:10 | 03/02/2019

Το κομβικό γκολ του Μανόλη Ροβίθη στο 73’ και το πέναλτι του Έφορντ στις καθυστερήσεις έδωσαν τη νίκη (2-0) στον Εργοτέλη απέναντι στη Δόξα Δράμας

Έπειτα από ένα φλύαρο πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην μαχητική Δόξα Δράμας για την 15η αγωνιστική της Football league. 

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου είχε την υπεροχή στο α’ μέρος, απείλησε κυρίως με τις ατομικές ενέργειες του Ιατρούδη όμως δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το 0-0 του πρώτου 45λεπτού. Η Δόξα προσπάθησε να δημιουργήσει όμως δεν είχε την μπάλα στα πόδια της, πρακτικά, δεν έκανε καμία σημαντική ευκαιρία.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ήταν λίγο πιο ορμητικός.  Χωρίς να χάνει τις… απίστευτες ευκαιρίες,  προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο από τα πλάγια. Ο Έφορντ ‘’μπήκε’’ λίγο παραπάνω στο ματς, και οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ προσπαθούσαν με  καλύτερες πιθανότητες για γκολ. Στο 67’ ο Ροβίθης πήρε του θέση του μέτριου σήμερα Κουτέγνκ και έξι λεπτά αργότερα με όμορφη κίνηση και συνεργασία με τον Ιατρούδη έκανε το 1-0. Το γκολ ήρθε σε ένα σημείο που η κρητική ομάδα αγχώνονταν και ο Μανόλης Ροβίθης σε ακόμα ένα ματς σκόραρε σε κρίσιμο σημείο.Στη συνέχεια η Δόξα προσπάθησε να επιτεθεί όμως η Εργοτέλης είχε τον έλεγχο του αγώνα με τον Έφορντ να εκτελεί εύστοχα στο 93' το πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος, αφού λίγο νωρίτερα είχε χάσει μια σημαντική ευκαιρία.

Έτσι, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 23 βαθμούς, κέρδισαν σε 2ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας (69 Προβυδάκης), Οικονόμου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουρσέλης (82' Μπουτσάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ (67' Ροβίθης), Ιατρούδης, Έφορντ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός, Σιώπης, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Μάρτινς, Μπαϊκαρά, Δούμτσιος.

Θυμηθείτε το Live του αγώνα

Δείτε τι έγινε στα άλλα ματς της Κυριακής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.