​Roland Garros: Τουλάχιστον τέσσερα θετικά κρούσματα

21:54 | 20/09/2020

Μία εβδομάδα πριν από την εκκίνηση του Roland Garros, τέσσερις τενίστες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και έχουν αποκλειστεί από τα προκριματικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας, ο Ντένις Ίστομιν, ο Ερνέστο Εσκομπέντο, η Πέντρα Κρίστιν και η Μπερναμπέ Ζαπάτα έχουν βρεθεί θετικοί και έχουν απομακρυνθεί από τα προκριματικά ταμπλό ενώ έχουν ξεκινήσει ιχνηλατήσεις. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Γαλλικού Όπεν, οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά, πρέπει να βρίσκονται στο Παρίσι από την προηγούμενη Πέμπτη και να έχουν προηγηθεί δύο αρνητικά τεστ κορονοϊού για να επιτραπεί η συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Μυστήριο επικρατεί με άλλους 11 τενίστες και τενίστριες που βγήκαν χωρίς επίσημη δικαιολογία από τις λίστες των προκριματικών και οι Γάλλοι ψάχνουν ντόπιους τενίστες για να τους αντικαταστήσουν.

Τη Δευτέρα αναμένονται ανακοινώσεις για την έναρξη των προκριματικών ενώ όπως έχει γνωστοποιηθεί καθημερινά μπορούν να βρίσκονται 5,000 κόσμου στις εγκαταστάσεις του Roland Garros και να παρακολουθούν αγώνες μόνο στο Philippe Chatrier.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, ενδεχομένως να παρθεί απόφαση να μην υπάρχουν θεατές στις εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια της σπουδαίας διοργάνωσης.

Πηγή: Sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.