Σα να μην έπαιξε...

15:59 | 24/11/2019

Απογοητευτικός ο Εργοτέλης, ηττήθηκε εκτός έδρας 3-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας για την 6η αγωνιστική.

Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν το κακό πρώτο μέρος, ενώ όταν αντέδρασαν στο δεύτερο ήταν ήδη αργά και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν.

Ο Εργοτέλης ήταν απογοητευτικός στο πρώτο μέρος στην Φιλιππούπολη με αποτέλεσμα ο Απόλλων Λάρισας δικαίως να πάρει το προβάδισμα με δύο γκολ. Η ομάδα του Ταουσιάνη δεν μπόρεσε να απειλήσει και δεν θύμησε σε τίποτα, επιθετικά, το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 15ο λεπτό με τον Σάντος Κόστα να ευστοχεί σε κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 42' ο Σπύριακ θα κάνει λάθος γύρισμα στον Κατσιμήτρο, ο Γκουστάβο έκλεψε και εύκολα «έγραψε» το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε με διάθεση να αλλάξει την εικόνα, αλλά στο 47ο λεπτό με γκολ από τα... αποδυτήρια, ο Μπαστακός «σκότωσε» την κρητική ομάδα, σκοράροντας για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν χρόνο για να συνέλθουν από το σοκ και όταν βρήκαν τα πατήματά τους, μείωσαν με τον Έφορντ στο 74'. Το ρολόι, όμως, ήταν ο μεγάλος τους αντίπαλος και έτσι δεν προλάβαιναν να πάρουν κάτι διαφορετικό, με το 3-1 να γράφει την ιστορία της αναμέτρησης, για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Aπόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκουπρά, Χατζής, Καρατάσιος, Γκουστάβο Σάντος Κόστα , Μπαστάκος, Λίταινας, Nazim, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης (Bote 67'), Μπάτζιος, Spiriak, Bruce, Μπουτσάκης (Γροντής 46'), Τσέλιος, Efford, Barata (Ροβίθης 46'), Kwateng

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.