Τσαμπούρης: Το «σκανάρισμα» πριν από την τελική επιλογή

SMS

Ο ΟΦΗ "σκάναρε" την περίπτωση του Σάββα Τσαμπούρη προτού καταλήξει σε αυτή.

O Σάββας Τσαμπούρης είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ και η επιλογή του προκάλεσε έκπληξη κυρίως σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ίσως να βλέπουν ορισμένοι τον συγκεκριμένο ρόλο σε μία ομάδα. Ο τιμ μάνατζερ δεν έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, είναι μία κρίσιμη θέση σε κάθε σοβαρό κλαμπ και ο ΟΦΗ αναζητούσε τον κατάλληλο μετά το "διαζύγιο" με τον Γρηγόρη Τσινό.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη και γι' αυτό και δεν υπήρξε άμεση αντικατάσταση. Οι επικεφαλής αναζητούσαν τον καταλληλότερο και όταν στο κάδρο μπήκε το όνομα του πρώην τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης έτρεξαν οι διαδικασίες.

Ο Τσαμπούρης έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πτυχιούχος, από το τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων της ΑΣΣΟΕ και μιλάει δύο ξένες γλώσσες. Στο χώρο του ποδοσφαίρου μιλάνε όλοι με τα καλύτερα λόγια, ειδικά λόγω της θητείας του ως ταμίας του ΠΣΑΠ (νυν ΠΣΑΠΠ). Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, με ήθος που ξεχωρίζει, έχοντας όλα τα στοιχεία που ήθελαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Η θέση του τιμ μάνατζερ δεν είναι διακοσμητική και ούτε πρόκειται για θέση που καλύπτεται με... "φιλανθρωπικά" κριτήρια εξ ου το γεγονός πως ο ΟΦΗ πήγε στη συγκεκριμένη λύση, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Με λίγα λόγια "σκάναρε" τον Τσαμπούρη προτού καταλήξει στο πρόσωπό του. Μην ξεχνάτε, στο γενικότερο πλαίσιο, πως ένας τιμ μάνατζερ οφείλει, ως αντικείμενο της δουλειάς του, να κρατάει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να επιλύει τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών και να είναι ο συνδετικός κρίκος με τον προπονητή. Για να μην αναφέρουμε τα διαδικαστικά και άκρως σημαντικά που έχουν να κάνουν με τους αγώνες και τις διοργανώσεις.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν, επίσης, το γεγονός ότι ο Σάββας Τσαμπούρης ήταν μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής, είναι 35 ετών και γνωρίζει καλά την ψυχολογία των παικτών, αυτή των αποδυτηρίων, αλλά και το ότι είναι σοβαρός, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και να "χτίσει" το όνομά του και εκτός των τεσσάρων γραμμών ενός γηπέδου. Το ότι έχει φιλοδοξίες, μέτρησε πολύ. Το ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία που διέπει τον ΟΦΗ του Μπούση, περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aνακοίνωσε Τσαμπούρη ο ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.