Σακόρ: Η πρόταση που απορρίφθηκε και η «επανεκκίνηση»

ΟΦΗ

Η προσφορά που αρνήθηκε ο ΟΦΗ και η νέα αρχή που καλείται να κάνει o παίκτης

Τις τελευταίες εβδομάδες στο προσκήνιο για τον Όμιλο έχει περάσει ο Βαγιεμπά Σακόρ. Ο Νορβηγός μέσος δε διανύει και την καλύτερη περίοδο του στους «ασπρόμαυρους» και αυτό το διάστημα τα πάντα φαίνεται να κυλούν άσχημα για εκείνον.

Υπάρχουν στιγμές φέτος που ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μοιάζει να μην… πατάει καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο, σαν να βρίσκεται αλλού.

Έχει μπει «νωθρά» στη σεζόν και σαν να τον απασχολεί κάτι. Είναι αλήθεια πως όλο αυτόν τον καιρό έχουν «φουντώσει» οι φήμες ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει ν’ αποχωρήσει, κάτι που φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι ότι είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο ίδιος δεν έβλεπαν αρνητικά την προοπτική της μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Σακόρ είχε φέρει πρόταση για την πώληση του, η οποία, ωστόσο, απορρίφθηκε, αφού δεν ήταν συμφέρουσα οικονομικά για τον Όμιλο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πιθανό να τον «έριξε» ψυχολογικά, ενώ το «μενού» περιελάμβανε και την άκομψη αντίδραση του, όταν αντικαταστάθηκε στη Λαμία.

Και μέσα σ’ όλα αυτά, ακολούθησαν τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν. Πρώτα η ημικρανία, που τον άφησε εκτός από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και σήμερα οι ζαλάδες στην προπόνηση, οι οποίες τον ανάγκασαν να σταματήσει.

Η ουσία είναι πως λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το καλοκαιρινό «παζάρι» ο Σακόρ παραμένει στον ΟΦΗ. Είναι, άλλωστε, δύσκολο να φύγει τώρα με μεταγραφή ή με αποδέσμευση. Οφείλει, επομένως, ως επαγγελματίας να τιμήσει το συμβόλαιο του και να παρουσιάσει στο χορτάρι το πραγματικό του «πρόσωπο».

Οι δυνατότητες του είναι υψηλές και πρέπει να συνέλθει για να βοηθήσει τον Όμιλο, αλλά και την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός και πάλι ο Σακόρ

Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση Σακόρ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.