Σαν να κέρδισε...

ΟΦΗ

To σερί έσπασε, η δυναμική διατηρήθηκε...

Το απόγευμα της Κυριακής, μπήκε τέλος στο εντυπωσιακό σερί των 13ων συνεχόμενων του ΟΦΗ. Από εκείνο το ''κακό'' μεσημέρι στην Λάρισα, στα τέλη του Ιανουαρίου (28/01) και την ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μετρούσε ΜΟΝΟ νίκες μέχρι και χθες. Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, τις άξιζε 100%, δεν του χαρίστηκε τίποτα. Όπως και χθες, ο ΟΦΗ δεν ήταν συνολικά καλός και δεν άξιζε την νίκη.

 Όμως, το γεγονός ότι δεν έχασε έπειτα από μια μέτρια εμφάνιση, αποτελεί ακόμα ένα παράσημο για την φετινή χρονιά. Θεωρητικά, η αναμέτρηση στη Δράμα, ήταν το δυσκολότερο εμπόδιο μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Μπορεί η Δόξα να του έκοψε τη φόρα, όμως δεν του ''τσαλάκωσε'' την δυναμική του. 

Ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε χωρίς λόγο στο β΄μέρος, όπως τόνισε και ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς, μπορούσε ακόμα και να χάσει το ματς από μια ομάδα που δεν απειλούσε. Ίσως, η διπλή αναγκαστική αλλαγή των Μαχαίρα και Βουό που ήταν εκ των κορυφαίων, επηρέασε την συνολική λειτουργία της ομάδας. Στο α' ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν ως συνήθως συμπαγής αμυντικά, έδωσε την κατοχή στην Δόξα και έλεγχε το ματς. Στην επανάληψη, οι γραμμές του κάπως σαν να μπερδεύτηκαν, ο Περογαμβράκης δείχνει να μην είναι ακόμα έτοιμος και η Δόξα μπήκε στο παιχνίδι. 

Η Παναχαϊκή δεν κέρδισε, ο ΟΦΗ κράτησε την διαφορά των 13ων βαθμών από την 3η θέση. Και αυτό έχει την αξία του. Το ίδιο ισχύει και για την διατήρηση της πρωτιά, παρά την απώλεια βαθμών, και έπειτα από το θεωρητικά δυσκολότερο παιχνίδι που έχει να δώσει η κρητική ομάδα μέχρι το τέλος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.