Σαν να μην πέρασε μια μέρα

09:38 | 10/08/2020

Μετά από μόλις τρεις εβδομάδες οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν και πάλι στη δράση.

Στην εποχή του κορωνοϊού οι ισορροπίες έχουν ανατραπεί και στο ποδόσφαιρο έχουν διαμορφωθεί νέα δεδομένα.

Μετά, έτσι, μετά από 21 μόνο μέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου γυρίζουν σήμερα στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί στις 6.30 το απόγευμα στο ΒΑΚ, με το σύνολο του Γιώργου Σίμου να βρίσκεται σε θέση εκκίνησης.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι στην αφετηρία μίας εξαιρετικά σημαντικής σεζόν, αφού η ομάδα του Ηρακλείου θα συμμετάσχει και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

«Ξημερώνει» μία περίοδος ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο ΟΦΗ καλείται να διατηρηθεί στην ελίτ της Super League 1 και συγχρόνως να παρουσιάσει στο χορτάρι βήματα βελτίωσης και εξέλιξης.

Τους παίκτες του ΟΦΗ περιμένει πολλή δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστούν στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα.

Έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά, με την παρουσία στα πλέι οφ και την έξοδο στο Europa League, υπάρχει διάθεση και ενθουσιασμός για την… επόμενη μέρα.

Το κλίμα, βέβαια, θα ήταν δεδομένα ακόμη καλύτερο, αν δεν προέκυπταν οι εξελίξεις με την αλλαγή του σήματος, που προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του Μιχάλη Μπούση.

Έχει, μάλιστα, ενδιαφέρον να φανεί αν ο πρόεδρος του ΟΦΗ δώσει το «παρών» στην «πρώτη» και αν φυσικά τοποθετηθεί για την υπόθεση.

Το βράδυ ο «ισχυρός άνδρας» έχει προγραμματίσει την αναχώρηση του από την Κρήτη και μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του.

Η απογοήτευση του για τα όσα συνέβησαν ήταν έκδηλη, στοιχείο που αυξάνει την αγωνία και… περιπλέκει-τρόπον τινά-την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος ο Κουτρουμπής από τον ΟΦΗ

Μπαίνει άμεσα ο Σελίμοβιτς

Συζητάει με ομάδα του εξωτερικού ο Δεληγιαννίδης

Σε ρυθμούς πρεμιέρας ο ΟΦΗ

Προετοιμασία-εξπρές για μία απαιτητική χρονιά



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.