Προετοιμασία-εξπρές για μία απαιτητική χρονιά

20:38 | 02/08/2020

Ο κορωνοϊός άλλαζει τελείως τα δεδομένα για τον ΟΦΗ που πρέπει να ετοιμαστεί για Ελλάδα και Ευρώπη

Στις 12 Σεπτεμβρίου αρχίζει το νέο πρωτάθλημα και στις 17 Σεπτεμβρίου ο ΟΦΗ θα δώσει το παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League. Από αυτό καταλαβαίνετε πόσο έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση για όλες τις ομάδες ελέω κορωνοϊού και πόσο διαφορετική θα είναι η εφετινή προετοιμασία.

Η κρητική ομάδα επιστρέφει στο ΒΑΚ στις 10 Αυγούστου για να αρχίσουν οι ποδοσφαιριστές τις προπονήσεις και την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Το εφετινό καλοκαίρι είναι αν μη τι άλλο παράξενο για όλους, αφού λίγο μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ οι παίκτες ξαναμπαίνουν στο χορτάρι για να ετοιμαστούν για την επόμενη -και απαιτητική- χρονιά (λόγω Ευρώπης).

Σε αυτό το διάστημα, δηλαδή από τις 10 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου, ο Όμιλος έχει μπροστά του ένα μήνα για προπονήσεις και φιλικά. Αυτά, όπως είναι γνωστό, θα είναι τέσσερα. Μικρός αριθμός σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά βάσει χρονικού περιθωρίου απόλυτα λογικός.

Θυμίζουμε ότι στις 22 Αυγούστου στις Αρχάνες ο ΟΦΗ θα παίξει με τον Γιούχτα, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη. Eπίσης, η κρητική ομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για ακόμα δύο φιλικά. Στις 26 Αυγούστου κόντρα στον Παναθηναϊκό και στις 29 Αυγούστου απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με τον Εργοτέλη υτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την τελική ευθεία για την ευρωπαϊκή επιστρΟΦΗ.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι ο Όμιλος θα κάνει προπονήσεις στο ΒΑΚ με το πρόγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εξέλιξη του Μαρινάκη και η Εθνική ομάδα

Πραξιτέλης Βούρος: Η μανούρα με τον Ρονάλντο και το όνειρο της Εθνικής

Κάτι έρχεται 07/08: Το αινιγματικό ποστάρισμα του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.