Σαν στο σπίτι του ο Ζοάο Βίκτορ

ΟΦΗ

Ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξε, στην πρώτη του προπόνηση, όλα τα στοιχεία εκείνα που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Σαν να είναι χρόνια στον ΟΦΗ. Αυτή ήταν η εντύπωση που άφησε ο Ζοάο Βίκτορ μετά την πρώτη του προπόνηση, την Τρίτη, με την φανέλα του ΟΦΗ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ομίλου έδειξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στο μικρό οικογενειακό διπλό που έπαιξαν οι παίκτες του Σίμου, με τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει να φαίνονται από την πρώτη στιγμή. Ηγετικά προσόντα, εξαιρετική τεχνική και πάνω απ' όλα εξοικιωμένος με το νέο περιβάλλον.

Μάλιστα, εκτός των παραπάνω, ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ. Εξάλλου, η κρητική ομάδα τον απέκτησε για να προσφέρει άμεσα και να αποτελέσει ακόμα ένα «όπλο» για το τεχνικό επιτελείο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ζοάο Βίκτορ θα είναι στη διάθεση του Σίμου για το ματς με την ΑΕΛ και μένει να δούμε αν θα πάρει φανέλα βασικού ή αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ:

1_ΖΟΑΟ-ΒΙΚΤΟΡ.JPG#asset:1706162_ΖΟΑΟ-ΒΙΚΤΟΡ.JPG#asset:1706173_ΖΟΑΟ-ΒΙΚΤΟΡ.JPG#asset:1706184_ΖΟΑΟ-ΒΙΚΤΟΡ.JPG#asset:1706195_ΖΟΑΟ-ΒΙΚΤΟΡ.JPG#asset:1706206_ΖΟΑΟ-ΒΙΚΤΟΡ.JPG#asset:170621


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξαντλεί τις πιθανότητες για μεταγραφή

ΟΦΗ: «Το παιδί είναι πάνω από κάθε αγώνα, πάνω από κάθε νίκη»

Η «πρώτη» του Βίκτορ και οι... μασκοφόροι Σεμέντο - Σακόρ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.