«Σάρωσαν» στις εκλογές οι υποψήφιοι από την Κρήτη

SMS

Πρώτος σε ψήφους ο Νίκος Ξυλούρης, δεύτερος ο Βασίλης Σκουντής - εκλέχθηκε και η Αλεξάνδρα Μαρίνη

Όπως έγινε γνωστό από τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας. Έτσι, μετά από πολλά χρόνια, ακόμα μια Ομοσπονδία αποκτά άλλο ''αέρα''. Μάλιστα, στο Δ.Σ εκλέχθηκαν και με αρκετές ψήφους τρεις προσωπικότητες με καταγωγή και μεγάλη αγάπη για την Κρήτη και φυσικά την κολύμβηση και το πόλο.

Συγκεκριμένα, πρώτος και... καλύτερος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Νίκος Ξυλούρης (104 ψήφοι), εξελέγη εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, πρώην ολυμπιονίκης με καταγωγή από Ανώγεια. Σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: ''κάθε χρόνο περιμένω πως και πως την στιγμή που θα πάω στο χωριό μου στο Νότιο Ηράκλειο για να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και να δω τους φίλους και τους συγγενείς μου.''

Δεύτερος σε ψήφους ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής (103 ψήφοι), με καταγωγή από το Ρέθυμνο. Θυμίζω ότι ο Βασίλης ξεκίνησε την δημοσιογραφία από το άθλημα του πόλο, το οποίο αγαπά πολύ, όπως έχει τονίσει αρκετές φορές.

Επίσης, είχαμε καταγράψει πριν μέρες την υποψηφιότητα της Αλεξάνδρας Μαρίνη, της προέδρου της κολυμβητικής ομάδας ''Ηράκλειο 91'', εκλέχθηκε και εκείνη και μάλιστα στην κολακευτική 7η θέση με 87 ψήφους συνολικά.

Αναλυτικά αυτοί που εκλέχθηκαν στο Δ.Σ στην κολυμβητική ομοσπονδία

Ξυλούρης Νίκος 104, Σκουντής Βασίλης 103, Αφρουδάκης Γιώργος 102, Μάλαμας Ηλίας 92, Νάτσιος Γιάννης 91, Καλημέρης Ιωάννης 88, Μαρίνη Αλεξάνδρα 87, Καράμπελα Δέσποινα 86, Νικολαϊδης Γιώργος 86, Ξιάρχος Ηλίας 81, Αυγουλέας Στέφανος 80, Μωραϊτίδου Ευαγγελία 78, Σαββίδης Αλέξανδρος 76, Παντής Παντελής 75, Παυλογιάννης Άκης 73, Αθανασιάδης Λεωνίδας 72, Μωραϊτη – Μαρκοπούλου Άννα 72, Φιλόπουλος Νίκος 72, Σαραντίδου Ελευθερία 70. Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγεται και ο Σπύρος Γιαννιώτης, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.