Σχεδιασμός για... άνοδο στη B' Eθνική!

Mπασκετ

Ο ΟΦΗ, τελικά, θα συμμετάσχει στην Γ' Εθνική με στόχο την άνοδο - συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο Βασίλης Ράλλης

Έπειτα από μια μέτρια χρονιά στην Γ' Εθνική, στον μπασκετικό ΟΦΗ σκέφτηκαν αρκετά, μέχρι να πάρουν τελικά την απόφαση να ''κατεβάσουν'' την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες την ερχόμενη σεζόν. Τα έξοδα είναι πολλά, τα έσοδα των ομάδων (κυρίως στο μπάσκετ) έχουν λιγοστεύσει επικίνδυνα, ενώ οι επιχορηγήσεις είναι πλέον ανύπαρκτες. 

Αμέσως μετά το τέλος της σεζόν στην 4η τη τάξει Εθνική κατηγορία, στην κρητική ομάδα ξεκίνησαν τις επαφές με επιχειρηματίες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, έκαναν τον απολογισμό και έβαλαν το δίλημμα τοπικό ή ομάδα για άνοδο στην Β' Εθνική, όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του Capitano.gr. Τελικά, έπειτα από συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, ο ΟΦΗ θα δηλώσει την συμμετοχή του στην Γ' Εθνική και μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Ο στόχος είναι ένας, η άνοδος. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει έπειτα από τις αποφάσεις της διοίκησης, στης οποίας το σχήμα, ίσως, υπάρξουν αλλαγές το επόμενο διάστημα. Αλλαγή, πάντως, δεν θα υπάρξει στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο Βασίλης Ράλλης θα βρεθεί στον πάγκο του Ομίλου και τη νέα σεζόν. 

Στην διοικούσα επιτροπή ευελπιστούν ότι οι το απαιτητικό μπάτζετ θα βρεθεί ενώ αναμένεται να καθοριστεί μέσα στον Ιούλιο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Δεν αποκλείεται, επίσης, να υπάρξουν κάποιες πρώτες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.