Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Σίμος!

09:35 | 12/10/2020

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμούς Παναθηναϊκού και... αποθεραπειών

Από σήμερα, Δευτέρα, ο ΟΦΗ μετρά αντίστροφα για το restart του πρωταθλήματος και το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ». Ένα ματς που έχει τη δική του σημασία, αφού ο ΟΦΗ θέλει την επιστροφή στις νίκες και ταυτόχρονα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, ειδικά αυτή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ταυτόχρονα, όμως, η αγωνία δεν λέει να φύγει από το ΒΑΚ, αφού υπάρχουν οι εκκρεμότητες με τους τραυματίες. Μαρινάκης, Σολίς και Σελίμοβιτς είναι οι τελευταίοι που προστέθηκαν, υπάρχει και η περίπτωση του Ναμπί, ενώ θεωρούνται σίγουροι απόντες οι Βούρος, Γιαννούλης και Νέιρα. Για να μην πούμε γενικά όλο το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ και θυμηθούμε το «καταραμένο 2020» με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και τα χειρουργεία.

Η σημερινή μέρα, λοιπόν, θα δείξει τη σοβαρότητα στους τραυματισμούς των Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Σολίς και Ναμπί. Ο τελευταίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Σολίς έχει αιμάτωμα, ενώ Σελίμοβιτς και Μαρινάκης υπέστησαν διάστρεμμα.

Ο Γιώργος Σίμος αγωνιά ιδιαίτερα για την κατάσταση των τραυματιών για να δει πώς ακριβώς θα κάνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ειδικά στην άμυνα είναι πλέον πάρα πολύ πιθανό να κατέβει με αλλαγές και να δούμε βασικούς τους Διαμαντή και Βαφέα. Ο Βούρος δεν υπολογίζεται, ο Γιαννούλης επίσης, ενώ Σελίμοβιτς και Μαρινάκης αναμένουν τις οριστικές εκτιμήσεις. Πάνω, δηλαδή, που ο ΟΦΗ έδειχνε γεμάτος από λύσεις στην άμυνα, έπεσαν μαζεμένες οι ατυχίες και τα ερωτηματικά ενόψει Παναθηναϊκού είναι πολλά. Το σίγουρο είναι ότι η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για την κρητική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στάρτζεον, το κέρδος του ΟΦΗ

Η πρώτη εκτίμηση για Σελίμοβιτς

Ποιος τον καταράστηκε...


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.