«Γαλανόλευκος Φάρος»: Σε δημοπρασία η φανέλα του Γκέκα

21:33 | 14/04/2020

Κίνηση ανθρωπιάς από τον «Γαλανόλευκο Φάρο».

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδας, που βρίσκεται στα Χανιά, συμμετέχει ενεργά στη δράση του Υπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε αθλητικά».

Θα προσφέρει, έτσι, σε δημοπρασία τη φανέλα του Φάνη Γκέκα από το ματς της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού, στο οποίο η «γαλανόλευκη» πήρε την πρόκριση στους «16» του του Mundial της Βραζιλίας το 2014. Τα έσοδα θα διατεθούν στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού.

Η σχετική ενημέρωση: «Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδας ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ και το μουσείο της Εθνικής μας, που βρίσκεται στα Χανιά, σε συνεννόηση με τον ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ, συμμετέχει στην δράση του Υπουργείου Αθλητισμού ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ και προσφέρει σε δημοπρασία την φανέλα του, που φορούσε στις 24-6-14, στην νίκη της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού και μας έστειλε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους 16 του Mundial της Βραζιλίας το 2014.

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Βάζουμε όλοι πλάτη για την Ελλάδα μας, για να βγούμε δυνατότεροι και ενωμένοι.

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.