Σε… ειδική αποστολή ο ΟΦΗ

10:24 | 26/01/2020

Στα Πηγάδια το διακύβευμα είναι μεγάλο για τον Όμιλο.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από την Ξάνθη (15.00, Capitano.gr) και είναι γεγονός ότι άπαντες στον ηρακλειώτικο σύλλογο δε βλέπουν με διαφορετικό… πρίσμα το ματς. Έχουν προετοιμαστεί, δηλαδή, όπως κάνουν κάθε φορά.

Θέλουν ν’ αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, να έχουν θετική παρουσία στο χορτάρι και την πειστική εικόνα τους να τη συνδυάσουν με νίκη.

Και ενώ το παιχνίδι κόντρα στους ακρίτες αντιμετωπίζεται όπως όλα τα άλλα, είναι αλήθεια πως μπορεί να χαρακτηριστεί «κομβικό» για τη συνέχεια.

Κανείς στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» δε… βροντοφωνάζει ότι ο στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ, αλλά η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχει αποδείξει πως μπορεί να «κλείσει» θέση στις «μάχες» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν.

Με το «διπλό», έτσι, στα Πηγάδια ο ΟΦΗ όχι μόνο παραμένει στην εξάδα, αλλά «προσπερνάει» και το σύνολο του Παράσχου στη γενική κατάταξη. Αποκτάει, παράλληλα, απέναντι του πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού το έχει νικήσει και στο «Γεντί Κουλέ».

Με δυο λόγια πρόκειται για μία αναμέτρηση, η οποία σε σημαντικό ποσοστό καθορίζει τον στόχο του Ομίλου για τη συνέχεια. Αν πάρει το ματς, τότε βάζει ολοταχώς πλώρη για την εξάδα και ο σπουδαιότερος πια αντίπαλος του στη «μάχη» για τα πλέι οφ θα είναι ο Ατρόμητος, τον οποίο φιλοξενεί την 24η αγωνιστική στο «σπίτι» του.

Μια ενδεχόμενη επικράτηση επί των Θρακιωτών θα δώσει ολοφάνερα πολύ καλύτερες προϋποθέσεις στους «ασπρόμαυρους» για να μπουν στην εξάδα.

Τα προβλήματα, βέβαια, δε λένε ν’ αφήσουν σε ησυχία τον ΟΦΗ, που πάει στο ματς ελλιπής. Κατ’ αρχάς, στην Κρήτη έμεινε ο Σίμος, ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση και χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο άμεσος συνεργάτης του, Περικλής Παπαπαναγής.

Από’ κει και πέρα, οι Σεμέντο, Μάνος και Σακόρ έχουν μείνει «εκτός», ενώ, στον αντίποδα, επέστρεψε ο Τσιλιανίδης, αλλά και ο Ναμπί, μετά από πολύ καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα «φτερά» τα ερωτηματικά

Η αποστολή του ΟΦΗ για Ξάνθη

Χωρίς Σίμο στην Ξάνθη!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.