Σε τεντωμένο σχοινί τα μπαράζ!

SMS
13:24 | 07/05/2019

Πότε αναμένεται η επικύρωση της βαθμολογίας της Football League και γιατί αυτή τη στιγμή είναι στον «αέρα» τα μπαράζ.

Η αγωνία σχετικά με τη διεξαγωγή των μπαράζ που αφορούν κυρίως την ημερομηνία διεξαγωγής τους, παραμένει. Ο λόγος είναι η εκκρεμότητα που έχει να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League.

Θυμίζουμε ότι την προσεχή Πέμπτη θα επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League (στο Δ.Σ. θα δώσει το παρών ο Ηλίας Πουρσανίδης) και απομένει να γίνει το ίδιο και με αυτή της δεύτερης κατηγορίας. Ωστόσο, υπάρχει η εκκρεμότητα που αφορά την έφεση του Απόλλωνα Λάρισας που ζητά να πάρει τους βαθμούς με τον Αήττητο Σπατών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται (αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο) την προσεχή Παρασκευή να επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League και την ίδια μέρα να γίνει η κλήρωση των μπαράζ (υπενθυμίζουμε ότι με τον αρχικό προγραμματισμό τα παιχνίδια θα γίνουν 15 και 19 Μαϊου). 

Αν δεν γίνει αυτό την Παρασκευή τότε πάμε για την επόμενη εβδομάδα (που είναι και το πιθανότερο, αφού εκκρεμεί η έφεση του Απόλλωνα) με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τα χρονικά περιθώρια θα στενέψουν επικίνδυνα, αφού την επόμενη Τετάρτη έχει οριστεί να γίνει το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ. Στη Λίγκα, βέβαια, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες και την Παρασκευή θα τελειώσει το θέμα. Οψόμεθα...

Ο ΟΦΗ παρακολουθεί με ενδιαφέρον, αλλά και αγωνία τις εξελίξεις, περιμένοντας, όπως και ο Πλατανιάς, την επικύρωση, ώστε να μπούμε στην τελική ευθεία για τις δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν μία θέση στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι συμβαίνει με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των μπαράζ

Στην... τσίτα ο ΟΦΗ

Η πρώτη... αντίδραση Πλατανιά ενόψει μπαράζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.