Στην… τσίτα ο ΟΦΗ

20:22 | 06/05/2019

Η… έλλειψη δεδομένων αναφορικά με τα μπαράζ φέρνει απόλυτη εγρήγορση στον Όμιλο.

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τους διπλούς αγώνες απέναντι στον Πλατανιά έχουν προκαλέσει εύλογα ερωτήματα στις τάξεις του ΟΦΗ.

Για την ακρίβεια ο… σκοταδισμός που επικρατεί, δεν επιτρέπει στους ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου να έχουν εικόνα για τη διαδικασία που θ’ ακολουθηθεί και ποιος θα είναι ο «δρόμος» που πρέπει να διαβούν για να φτάσουν στην παραμονή.

Η αναβολή της κλήρωσης για τη σειρά που θα γίνουν τα δύο ματς έχει φέρει μια γενικότερη ανησυχία. Θα γίνουν μπαράζ; Θα επικυρωθούν, και αν ναι, πότε οι βαθμολογίες; Το άσχημο, δηλαδή, στην υπόθεση είναι ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν δεδομένα.

Και αυτό έχει βάλει στην… τσίτα τη διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία παρακολουθεί φυσικά πολύ στενά την υπόθεση και ελπίζει πως άμεσα θα διαλευκανθεί το… τοπίο και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, ώστε το σύνολο του Χάιμε Βέρα να κάνει τον προγραμματισμό του υπό νορμάλ προϋποθέσεις.

Όσον αφορά, τώρα, στο κομμάτι των τηλεοπτικών των μπαράζ, και τη μετάδοση του παιχνιδιού του «Γεντί Κουλέ», επίσημο δεν είναι τίποτα, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα προβληθεί από το συνδρομητικό κανάλι, με το οποίο έχει η ΠΑΕ ΟΦΗ συμβόλαιο.

«Χαμόγελα» για την εμφάνιση

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, βέβαια, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η νίκη και η εμφάνιση στο Περιστέρι έχει φέρει πολλά χαμόγελα. Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε πανάξια το «διπλό» και το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως τα κατάφερε μέσα από  το πλάνο που είχε καταστρώσει.

Η βελτίωση είναι διαρκής και ο Όμιλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, κάτι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Οι «ασπρόμαυροι» αναμετρήθηκαν σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, όμως δεν πτοήθηκαν και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης είχαν μπλοκάρει τους «κυανόλευκους».

Το σύνολο του Βέρα αποδίδει όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο και αυτό φυσικά είναι αισιόδοξο μήνυμα ενόψει των μπαράζ για την παραμονή.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάχαλο με τα μπαράζ και την επικύρωση των βαθμολογιών

Αυτός είναι ο Πλατανιάς

ΟΦΗ: Μία κουζουλή χρονιά!

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.