Σε… τροχιά Άρη μπαίνει ο ΟΦΗ

08:02 | 19/11/2018

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε εβδομάδα πρωταθλήματος και στο προσκήνιο περνάει ο Άρης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου πήραν την Κυριακή (18/11) τις ανάσες τους, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, και στις 11 το πρωί επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει του εντός έδρας αγώνα που έρχεται απέναντι στον Άρη.

Το ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς είναι δύσκολο, ωστόσο το μοναδικό ζητούμενο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι η νίκη. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά και θέλουν φυσικά να βελτιώσουν όσο γίνεται περισσότερο τη συγκομιδή τους.

Προβλήματα υπάρχουν για άλλη μια φορά, αν και έχουν μειωθεί αισθητά σε σχέση με το παιχνίδι της Λιβαδειάς, πριν από τη διακοπή της Super League. Θ’ απουσιάσουν, δηλαδή, οι τραυματίες Νέιρα και Μεγιάδο, κάτι που σημαίνει πως είναι περιορισμένες ξανά οι επιλογές στη μεσαία γραμμή για τον έμπειρο τεχνικό.

Στην αντίπερα όχθη, πάντως, την επανεμφάνιση του αναμένεται να κάνει ο Παπαστεριανός, αφού δείχνει να ξεπερνάει πλήρως τον τραυματισμό του. Οι Ποτουρίδης και Βουό, τέλος, εξέτισαν τις ποινές τους και βρίσκονται και πάλι στις επάλξεις. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.