«Σεφτέ» στο «Γεντί Κουλέ»

10:52 | 27/09/2020

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο (18.00-Capitano.gr) με στόχο την πρώτη φετινή νίκη μέσα στο «σπίτι» του.

Ο Όμιλος… έσπασε το ρόδι την περασμένη εβδομάδα στη Λαμία, όπου πανηγύρισε το παρθενικό «τρίποντο» της σεζόν και το ζητούμενο το απόγευμα στη «μάχη» κόντρα στους «κυανόλευκους» για την 3η αγωνιστική είναι η ανάλογη συνέχεια.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να παραμείνουν φυσικά αήττητοι στο πρωτάθλημα και, παράλληλα, να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Μέχρι τώρα στο «Γεντί Κουλέ» δεν έχουν κερδίσει την τρέχουσα σεζόν, αφού έχουν μια ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στη Super League 1 και μία ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Europa League.

Η 3η εντός έδρας αναμέτρηση, έτσι, ευελπιστούν να είναι και η… τυχερή τους. Οι Περιστεριώτες, βέβαια, είναι μια δυνατή ομάδα, από την άποψη πως δεν κάμπτεται εύκολα, ενώ διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, δηλαδή, για να φτάσει στην επιτυχία θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά.

Είναι γεγονός, μάλιστα, πως απαιτείται βελτίωση, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, για να καταφέρει να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Αυτό, εξάλλου, τόνισε και ο 42χρονος τεχνικός στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση, καθώς περιμένει από το συγκρότημα του να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.

Το «διπλό» στη Φθιώτιδα έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ, οι οποίοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το ματς και ν’ αυξήσουν τη συγκομιδή τους.

Στην προσπάθεια του για τη νίκη, ο Όμιλος θα έχει και νέα πρόσωπα στη σύνθεση του, μιας και στην αποστολή μπήκαν οι Στάρτζεον και Γιάννου, που δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Ιδιαίτερα προβλήματα οι «ασπρόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν. Από την 20άδα, βέβαια, αποκλείστηκε ο Σακόρ, με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ν’ αναφέρει πως ο Νορβηγός μέσος έμεινε «εκτός» για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kάτι τρέχει με Σακόρ!

Με Στάρτζεον - Γιάννου απέναντι στον Ατρόμητο

Ανεβαίνουν διαρκώς Στάρτζεον και Γιάννου

Σίμος: «Καλύτερη απόδοση από τα προηγούμενα παιχνίδια»

Μόνο ο Ρετέγι διαθέσιμος για τον ΟΦΗ

Σακόρ: «Προπονούμαστε για τις νίκες»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.