Σέντρα στο Euro 2024 με το Γερμανία-Σκωτία

09:45 | 14/06/2024

Απόψε η πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το Euro 2024 κάνει σήμερα πρεμιέρα με την Γερμανία να θέλει να ξεκινήσει «με το δεξί» και τη Σκωτία να έχει στόχο να χαλάσει την γιορτή. Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα τον παρακολουθήσουμε ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Η Γερμανία παίζει εντός έδρας, με τον ενθουσιασμό του κόσμου. Αναμένουμε να είναι άκρως επιθετική από τα πρώτα λεπτά του αγώνα προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό του κόσμου. Διαθέτει ποδοσφαιριστές επιθετικά που έχουν πολύ ταλέντο και μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους τελικές. Δεδομένα θα έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ. Από την άλλη, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στα μετόπισθεν, καθώς στο τελευταίο φιλικό με την Ελλάδα προβλημάτισε αρκετά στο αμυντικό τρανζίσιον. Και το ματς με τη Σκωτία θα είναι παρόμοιο σαν στυλ παιχνιδιού με αυτό κόντρα στην γαλανόλευκη.

Η Σκωτία είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει στο χώρο. Δυσκολεύεται όταν πρέπει εκείνη να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στο σημερινό ματς. Θα κάτσει πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει μέσω των αντεπιθέσεων να φανεί απειλητική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.