Σερένα - Αντρεέσκου στον τελικό!

09:31 | 06/09/2019

Η Αντρεέσκου κέρδισε με 2-0 σετ την Μπέντσιτς και θα παίξει στον τελικό του Σαββάτου απέναντι στην Σερένα Ουίλιαμς

Η μία απολαμβάνει τα τελευταία στάδια της σπουδαίας καριέρας της και η έτερη «ανατέλλει» στον παγκόσμιο χώρο του τένις. Ο λόγος για την 38χρονη Σερένα Ουίλιαμς και την 19χρονη, Μπιάνκα Αντρεέσκου, οι οποίες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό του US Open.

Η νεαρή Καναδέζα -με καταγωγή από την Ρουμανία- η οποία βρίσκεται στο Νο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στον τελικό, επικρατώντας της Βελγίδας, Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο 12) με 7-6(3), 7-5, σε δύο ώρες και 13 λεπτά. Αυτή είναι η πρώτη της συμμετοχή στο US Open, με την τενίστρια από το Οντάριο του Καναδά να γίνεται η πρώτη από την χώρα της που θα παίξει σε τελικό στο US Open θα "συναντήσει" το Σάββατο στο μεγάλο παιχνίδι την Σερένα Ουίλιαμς. 

Η Μπιάνκα που έχει γεννηθεί το 2000, δηλαδή ένα χρόνο μετά από την κατάκτηση του 1ου τίτλου από την Σερένα στη Νέα Υόρκη, κέρδισε στον ημιτελικό με 7-6 (3), 7-5 την Μπελίντα Μπέντσιτς και έγραψε ιστορία. 

Οι δυο φιναλίστ είχαν συναντηθεί ξανά πριν από λίγες εβδομάδες στον Καναδά και στο Rogers Cup. Ήταν στον τελικό και η Σερένα ενώ ήταν πίσω με 3-1 στο 1ο σετ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού και έτσι η Μπιάνκα πήρε την κούπα. 

O τελικός θα γίνει το Σάββατο (07/09) στις 11 ώρα Ελλάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.