Σφύριξα κι έληξες;

11:49 | 03/01/2019

H κρίσιμη σύσκεψη της 4ης Ιανουαρίου στην ΕΠΟ για το μέλλον της Superleague και την αποχή των διαιτητών.

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν την ερχόμενη Παρασκευή (4/1) όλοι οι αρμόδιοι φορείς του ποδοσφαίρου προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του αθλήματος μετά την αναβολή των αγώνων της 15ης ημέρας της Super League λόγω της του ξυλοδαρμού που υπέστη ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος.

Στη συνάντηση θα παραστούν εκ μέρους των διαιτητών οι Ιωάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, τη FIFA και την UEFA θα εκπροσωπήσει ο Τσέχος Πετρ Φούσεκ και την ΕΠΟ ο πρόεδρος, Ευάγγελος Γραμμένος. Επίσης θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι της ελληνικής Πολιτείας, της αστυνομίας και της Super League.

Οπως έχει τονιστεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Capitano.gr, με τα μέχρι τώρα δεδομένα το πρωτάθλημα είναι στον «αέρα» και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο αναφορικά με την επανέναρξή του.

Οι διαιτητές έχουν θέσει ως βασικό θέμα στη συζήτηση την ασφάλειά τους, ενώ οι ομάδες πρέπει να αποφασίσουν για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθενται να παρουσιάσουν φάκελο με παραδείγματα από τοποθετήσεις στελεχών ομάδων εναντίον τους.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο Δ.Σ. της Λίγκας, οι ομάδες έστειλαν... μήνυμα στους διαιτητές πως αν αποφασίσουν τη συνέχιση της αποχής τότε θα στραφούν στη λύση των ξένων διαιτητών για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα δίχως άλλα προβλήματα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.