Σίμος... λαμπρός τον οδηγεί!

Απόψεις

Ο rookie στην Super League νεαρός τεχνικός έχει το δικό του μερίδιο στην πορεία του ΟΦΗ.

Δεν είναι ψέμα πως από το πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, ο Γιώργος Σίμος αντιμετωπίστηκε από σημαντική μερίδα του κόσμου με δυσπιστία.

Το όνομα του δεν έκανε το… γκελ και η έλλειψη «παραστάσεων» από τη μεγάλη κατηγορία έδινε… τροφή για κριτική στους προπονητές της εξέδρας.

Ο «καθρέπτης», πάντως, για όλους είναι το γήπεδο και από τον κανόνα δεν εξαιρείται ούτε ο 42χρονος προπονητής, που μέσα από τη δουλειά του και μόνο δίνει τα διαπιστευτήρια του.

Ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν προσπαθήσει αρκετά, προκειμένου ν’ αλλάξουν το στάτους του Ομίλου και τα αποτελέσματα είναι, αν μη τι άλλο, ικανοποιητικά.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δε ζει πια με τα… άγχη του υποβιβασμού και βρίσκεται κοντά στη συμμετοχή του στα πλέι οφ, κάτι που θα σημάνει και την ευρωπαϊκή του έξοδο.

Ο Σίμος δε θέλησε ποτέ να γίνει αρεστός και να προμοτάρει τεχνηέντως την εικόνα του. Προτίμησε και προτιμάει να «μιλάει» με τη δουλειά του. Δε στάθηκε ποτέ σε απουσίες και προβλήματα, δεν ψάχνει για ελαφρυντικά στις… στραβές και γενικότερα διαθέτει ένα, αν μη τι άλλο, σοβαρό προφίλ, λίγο ασύμβατο με τον… μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και η επικράτηση του ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο ήταν μία ακόμη δική του κατάκτηση. Ή τουλάχιστον μία επιτυχία των «ασπρόμαυρων», στην οποία έβαλε τη… σφραγίδα του. Γιατί ο Σίμος έχει «κατηγορηθεί» κατά καιρούς και για καθυστερημένες αλλαγές παικτών.

Τη Δευτέρα (17/02), έτσι, και τον Στάικο έριξε με το ξεκίνημα της επανάληψης στη «μάχη» και τον Βαζ έβαλε νωρίς, όμως το ουσιαστικότερο ήταν πως με τις δύο κινήσεις, ιδιαίτερα μ’ αυτή του Στάικου, ο ηρακλειώτικος σύλλογος βελτίωσε αρκετά την εικόνα του.

Έγινε πιο πιεστικός, έκλεισε στην περιοχή του τους Περιστεριώτες και τελικά πήρε τη νίκη «χρυσάφι». Και φάνηκε ξανά ότι ο ΟΦΗ έχει προπονητή και μάλιστα πολύ καλό, που αποτελεί το βασικότερο λόγο της εξαιρετικής παρουσίας του Ομίλου στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIDEO: Το πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες ο Μπούσης

Η βαθμολογία της Super League

Ένα με τους παίκτες ο «τρελαμένος» Μπούσης!

Μπούσης και Παλυβός έστειλαν «ηχηρή» απάντηση

Η «παραγγελιά» του Μπούση με AC/DC!

Μία ομάδα, μία αγκαλιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.