Σίμος: «Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο»

14:54 | 15/07/2019

Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Οι στόχοι του και η ατάκα για Βέρα-Ισις. Δείτε το video.

Ο Γιώργος Σίμος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα ομάδα μια μέρα αφ ότου έκανε την εμφάνιση του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άπελντορν. Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ο νέος κόους της κρητικής ομάδας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. 

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Καταρχάς, θέλω να πω ότι τo ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλοι είναι να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στους κ.κ. Βέρα και Ισιτς. Πέρυσι κατάφεραν κάτι πολύ σπουδαίο».

Και συνέχισε: «Είμαστε ένα σταφ ανθρώπων που ήρθαμε σε μία ομάδα που ηγούνται αυτής άνθρωποι που ξέρουμε πώς σκέφτονται για το ποδόσφαιρο, τι πρεσβεύουν και πώς θέλουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι οι λόγοι που βρισκόμαστε όλοι μαζί εδώ. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον ΟΦΗ ώστε να πάει στο επίπεδο που θέλουν οι επικεφαλής».

Οσον αφορά στην εμπειρία της πρώτης προπόνησης με τους παίκτες του ΟΦΗ, ο Σίμος υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες. Είναι καλά παιδιά, έχουν όρεξη για δουλειά και όλα πήγαν καλά την πρώτη μέρα».

Τέλος, για το τι θέλει να πετύχει στον ΟΦΗ, είπε: «Θέλω να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρει το προϊόν. Οι φίλαθλοι να βλέπουν το ποδόσφαιρο που τους αρέσει. Στο DNA του συλλόγου υπάρχει το επιθετικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο κυριαρχίας που παιζόταν πολλές δεκαετίας και θέλουμε να βγάλουμε αυτό στο γήπεδο. Μέσα από αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα ώστε ο ΟΦΗ να έχει επιτυχίες».

ΣΙΜΟΣΠΙΤΣΟΣ.jpg#asset:110040Ο Γιώργος Σίμος με τον απεσταλμένο του Capitano.gr στην Ολλανδία, Δημήτρη Πιτσουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επίσημη «πρώτη» του Σίμου

Ατομικό ο Βαζ, στο νοσοκομείο ο Τσιλιανίδης

Η χαμογελαστή Μαριάννα του... ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ «χτίζει» πρώτα τη νοοτροπία του

Στο Άπελντορν ο Γιώργος Σίμος

Τα «κλικ» από την πρώτη του Σίμου

Με νάρθηκα ο Τσιλιανίδης

Η χαμογελαστή Μαριάννα του... ΟΦΗ

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.