Σίμος: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»!

17:40 | 06/12/2020

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Απόλλωνα ο Γιώργος Σίμος ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά το τέλος της ήττας με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν έκρυψε την απορία του για το γεγονός ότι υπήρχαν περισσότερες ερωτήσεις αναφορικά με τα προβλήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Περισσότερα προβλήματα ακούω από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων παρά θετικά. Έχουμε πολλά θετικά σαν ομάδα, αλλά σίγουρα θέλουμε βελτίωση και δουλειά στην άμυνα και στα στημένα. Αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, με πρώτο εμένα. Στην ανάληψη της ευθύνης εγώ είμαι πρώτος!»

Όσον αφορά στο σχόλιό του για το ματς, ο Γιώργος Σίμος είπε:

«Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, δημιουργήσαμε πολλές τελικές και κάποιες από αυτές ήταν εύκολες. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί μπροστά. Δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν πρέπει να δεχόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Τα γκολ που δεχθήκαμε δεν είναι για το επίπεδό μας. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι.

Από αύριο δουλειά, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, αλλά στις λεπτομέρειες δεν σκοράραμε. Οι θέσεις για τα πλέι οφ θέλουν κάτι παραπάνω και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε.»

Σε ερώτηση για το αμυντικό πρόβλημα του ΟΦΗ, απάντησε:

«Πέρυσι κάναμε μία υπέρβαση, το κατάλαβαν όλοι. Ξέρουμε πώς παίξαμε στα πλέι οφ. Πέρυσι η ομάδα έκανε υπέρβαση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το φέτος. Είμαστε μία νέα ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τη χειρότερη άμυνα. Έχουμε 18 γκολ, τα 12 από αυτά είναι από στημένες φάσεις. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι θα πρέπει να έχουμε ένα μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης και ευθύνης, με πρώτο εμένα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Τα 12 από τα 18 γκολ είναι από «νεκρές» φάσεις του παιχνιδιού.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.