«Σκασμένοι» οι παίκτες με τον Ολυμπιακο

ΟΦΗ

Το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει τελειώσει και στα αποδυτήρια του ΟΦΗ οι εικόνες είναι, αν μη τι άλλο, απίστευτες.

Το τι έχει αφήσει πίσω του ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη έχει αναλυθεί. Και μόνο το γεγονός ότι ο Όμιλος βγήκε «νικητής» παρά την ήττα, λόγω της εμφάνισής του, σημαίνει πολλά.

Αυτό, όμως, που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Αν έβλεπες τα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά το σφύριγμα της λήξης θα νόμιζες ότι η κρητική ομάδα έχασε σε τελικό, έχασε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα.

Οι παίκτες του Σίμου ήταν περίλυποι για την ήττα από τους Πειραιώτες και πραγματικά χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας για να πάρουν τα πάνω τους. Δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μετά από αυτή την εμφάνιση και όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν σκασμένοι.

Την εικόνα την μετέφερε ο Σίμος στη συνέντευξη Τύπου, όταν αναφέρθηκε στην ψυχολογία των παικτών του και τη στενοχώρια τους. Μία απλή αναφορά, όμως, έχει μεγάλη διαφορά με την εικόνα αυτή καθ' αυτή. Άλλο να στο λένε, δηλαδή, κι άλλο να το βλέπεις. Χρειάστηκε πολλή ώρα για να συνέλθουν οι παίκτες και να σταματούν να... κοπιανιούνται για τη χαμένη ευκαιρία να πάρουν κάτι από την έδρα του Ολυμπιακού. Ο κόουτς της ομάδας τους μίλησε, τους έδωσε συγχαρητήρια, προσπάθησε να τους υψώσει το ηθικό, αλλά η απογοήτευση και η στενοχώρια δεν έφευγε από τα πρόσωπά τους.

Αυτό από μόνο του είναι μία μεγάλη νίκη. Οι νίκες δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα και οι βαθμοί, οι νίκες είναι και η ψυχολογία, η νοοτροπία, αυτό το «γαμώτο» που βγαίνει για την χαμένη ευκαιρία.

Ο ΟΦΗ κέρδισε πολλά πράγματα από το γήπεδο Καραϊσκάκη που θα φανούν στο μέλλον. Για τον ΟΦΗ αυτό το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι για καιρό σημείο αναφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Ξάνθη με ειδική προσφορά για τις γυναίκες

Έτσι άρχισαν όλα

Τι έλεγαν στον ΟΦΗ μετά τον Ολυμπιακό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.