Σκέφτεται να αποχωρήσει το Ρέθυμνο Cretan Kings!

07:56 | 28/05/2020

Εκτός Basket League ετοιμάζεται να μείνει το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Κωστή Ζομπανάκη να εμφανίζεται απογοητευμένος από τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ​

Αναμφισβήτητα είναι από τα πλέον νοικοκυρεμένα σωματεία της Ελλάδας. Χωρίς χρέη και με συγκεκριμένη - συνεπή - φιλοσοφία, το Ρέθυμνο αποτελεί μια ομάδα - κόσμημα στο Ελληνικό μπάσκετ, όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Sport24.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Κωστής Ζομπανάκης είναι έτοιμος να ρίξει τη βόμβα αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα

Έτσι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κρητικός επιχειρηματίας του Ρεθύμνου ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της Α1 τη σεζόν 2019/20, φαίνεται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να επενδύει σε ένα πρωτάθλημα τόσο χαμηλού επιπέδου με τόσα -φανερά και κρυφά- προβλήματα και εδώ και αρκετούς μήνες ζύγιζε όλα τα δεδομένα.

Πλέον, όπως τονίζεται, είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Basket League, ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσει έναν ηγετικό ρόλο για την επόμενη μέρα του αθλήματος στη χώρα, ακόμη και ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνιζε για ακόμα μια φορά ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στη χώρα, στο χώρο της Basket league. «Το Ρέθυμνο δεν μπορεί να μεγαλώσει, αν δεν μεγαλώσει η λίγκα», είχε πει μεταξύ άλλων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.