Σκέψεις για χειρουργείο στον Φερέιρα

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο επέμβασης στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Φελίπε Φερέιρα για άλλη μία φορά στη φετινή σεζόν τέθηκε νοκ-άουτ, με το πρόβλημα να παραμένει το ίδιο.

Ο 21χρονος παίκτης του Ομίλου ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις σε κοιλιακούς-προσαγωγούς, που δεν του επιτρέπουν να βρει ρυθμό και τον έχουν αφήσει αρκετό διάστημα «εκτός» την τρέχουσα περίοδο.

Ο Φερέιρα υποφέρει από ένα «ύπουλο» τραυματισμό, που θέλει μεγάλη προσοχή και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος, που βάζει σε σκέψεις τους «ασπρόμαυρους».

Όπως φαίνεται, εξάλλου, με θεραπεία και μόνο τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά, καθώς οι πόνοι επιστρέφουν και η ομάδα χάνει μια πολύτιμη μονάδα της.

Άμεσα, επομένως, θα παρθεί μια απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι επιστρέψει υγιής ο λατινοαμερικανός στη δράση.

Η επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο, εξάλλου, έχει γίνει πλέον ρουτίνα, δε μοιάζει τόσο σοβαρή και σε περίπου 1.5 μήνα ένας παίκτης τίθεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Φερέιρα, που αποτελεί ένα από σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του ΟΦΗ, έχει ήδη λείψει αρκετά από τον ηρακλειώτικο σύλλογο, με τον ίδιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να είναι ενήμερος για το ενδεχόμενο να περάσει την… πόρτα του χειρουργείου.

Η όλη κατάσταση, άλλωστε, δεν του έχει επιτρέψει, μετά την ολοκλήρωση των 2 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, να βρει χρόνο συμμετοχής.

Στο «Βικελίδης», απέναντι στον Άρη, έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάθισε στον πάγκο.

Και πάνω που είχε την ευκαιρία να βρει τα «πατήματα» του κατά τη διάρκεια της διακοπής, τέθηκε ξανά νοκ-άουτ στο πρώτο από τα δύο φιλικά με τον Πλατανιά.

Άπαντες, έτσι, θέλουν να τελειώσει αυτή η «περιπέτεια» και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής να τεθεί υγιής στη διάθεση του Σίμου.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.