Σκέψεις για Γρίβα

20:28 | 16/10/2020

Ο νεαρός εξτρέμ… χτυπάει την πόρτα της 11άδας του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/10).

Η προετοιμασία του Ομίλου για το δύσκολο ματς με το «τριφύλλι» οδεύει προς την ολοκλήρωση της.

Ο Γιώργος Σίμος αναμένεται ν’ αλλάξει το σχηματισμό της ομάδας του και να εγκαταλείψει το σύστημα με τα τρία στόπερ, που χρησιμοποιούσε το τελευταίο διάστημα.

Η παρουσία του Μαρινάκη στο παιχνίδι του δίνει μια επιπλέον λύση στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο σίγουρα συγκαταλέγεται στα θετικά.

Δε συγκεντρώνει, βέβαια, πολλές πιθανότητες το «σενάριο» ο 27χρονος παίκτης να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, προφανώς επειδή προέρχεται από τραυματισμό και έχασε προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Αυτός που δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Γρίβας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Στάρτζεον ν’ αγωνίζεται στο άλλο.

Στην κορυφή θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, ο Σαρδινέρο, που τα πάει περίφημα εκεί και ο Γιάννου θα μείνει στον πάγκο.

Δε θ’ αποτελέσει, φυσικά, έκπληξη να ξεκινήσει ο έμπειρος φορ και ο Ισπανός να βρεθεί στα εξτρέμ, αν και μοιάζει επικρατέστερο το ενδεχόμενο να μπει στην 11άδα ο Γρίβας.

Από’ κει και πέρα, ο Βάτερμαν θα υπερασπιστεί την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Την τριπλέτα, τέλος, στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ θα συνθέσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Μεγιάδο, Σακόρ και Στάικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης

Σίμος: «Στο τέλος θα έχουμε πετύχει κάτι ωραίο»

Προς αλλαγή διάταξης με Παναθηναϊκό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.