«Σκωτσέζικο ντουζ» στο Παγκρήτιο

18:05 | 13/04/2019

Εναλλαγή συναισθημάτων για τον Εργοτέλη, ο οποίος παρ ότι προηγήθηκε στο 79' έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή, ψαλιδίζοντας της ελπίδες του για την 2η θέση

Έπειτα από ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις, Εργοτέλη και Ηρακλής έμειναν στο 1-1 στο Παγκρήτιο για την 27η αγωνιστική. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ο Νίκκι Παπαβασιλείου έβλεπε σε αυτό το διάστημα τους παίκτες του να μην αποδίδουν καλά και τον Έφορντ να είναι ο μοναδικός εκφραστής των ευκαιριών του Εργοτέλη. Η καλύτερη φάση ανήκει στον Ηρακλή, με το σουτ του Ρόβα να καταλήγει στο δοκάρι του Καλογεράκη, έπειτα από επέμβαση του τελευταίου

Στην επανάληψη, η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε την απόδοση της, ενώ ο Ηρακλής έβγαλε κούραση στο παιχνίδι του. Με τον Σίλβα Κλέιτον σε καλή μέρα, ο Ηρακλής ήταν συχνά επικίνδυνος όχι πάντως όσο στο α' μέρος. Στο 60' ο Έφορντ έχασε σημαντική ευκαιρία να κερδίσει τον Κάχριμαν. Στο 79' το ωραίο γκολ του Μαζουλουξή έβαλε μπροστά τον Εργοτέλη, και παρά το γεγονός ότι η απόδοση των ''κιτρινόμαυρων'' δεν κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Όμως, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις 5 λεπτά, με τον Κλέιτον να δείχνει την ποιότητα του, και στο 84' να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες της κρητικής ομάδας.

*Στο Παγκρήτιο βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη, Τζούνιορ, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Απόστολο Παπουτσάκη και τον Σταύρο Λαμπράκη. Ο πρώτος είναι ο εγγονός του αείμνηστου πρώην προέδρου του Εργοτέλη.

*Με αυτή την ισοπαλία και σε συνδυασμό με την νίκη του Πλατανιά, η διαφορά από την 2η θέση πήγε στους πέντε βαθμούς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Νικόδημος Παπαβασιλείου) Καλογεράκης, Μπάχανακ, Μπουρσέλης (66' Ροβίθης), Μαζουλουξης, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (89' Κουατένγκ), Έφορντ, Μανουσάκης(59' Μπουτσάκης)

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Τροίσι) Καχριμάν, Munoz, Βιτλης, Κουτρουμανος, Παναγιωτουδης,Κλέιτον, Καθαριος (84' Κωστούλας), Στάμου, Περόνε, Ντούνης (89' Τσίπρας), Ροβας (77' Γκι)

Θυμηθείτε εδώ το Live

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.