Sold out οι θύρες 4 και 5 - που υπάρχουν ακόμα εισιτήρια

09:27 | 21/04/2019

Eξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στις θύρες 4, 5 - δείτε που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις ενόψει Αστέρα (19.00 - Γεντί Κουλέ)

Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί στους φιλάθλους του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της χρονιάς στο ''Γεντί Κουλέ'' απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (19.00). Η κρητική ομάδα σε περίπτωση νίκης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονής της στην κατηγορία, κάτι που πριν λίγους μήνες δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες.

Όπως είναι λογικό, η κρισιμότητα του αγώνα καθώς και τα τελευταία πολύ καλά αποτελέσματα ''στέλνουν'' τους φιλάθλους του Ομίλου στο ''Γεντί Κουλέ''. Η διοίκηση από την πλευρά της έχει κάνει... αμέτρητες συστάσεις με το σύνθημα ''Προστατεούμε την ομάδα μας, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων''.

SOLD OUT και ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Σύμφωνα με μέχρι στιγμής δεδομένα, στις θύρες 4 και 5 τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, το ίδιο συμβαίνει και στην θύρα 2, ενώ ελάχιστα έχουν απομείνει στις θύρες 7 και 3, θέμα χρόνου να ''εξαφανιστούν'' και εκεί.

Επίσης, κάτω από 80 εισιτήρια υπάρχουν διαθέσιμα στην ''μεγάλη'' θύρα 8, ενώ στην πιο... απαιτητική θύρα 1 έχουν μείνει περίπου 700 εισιτήρια, η οποία αναμένεται να φιλοξενήσει τους περισσότερους από όσους θα τρέξουν σήμερα για το εισιτήριο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο μήνυμα… προσοχής στον κόσμο του ΟΦΗ

Έτοιμος για τον «τελικό» ο Μπούσης

Δείτε την αποστολή του ΟΦΗ

Ισις: «Ο κόσμος να προστατεύσει την ομάδα»

Ο παίκτης του Αστέρα που οι δημοσιογράφοι... προσεύχονται να μην αγωνιστεί

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.