Σωστά «συντονισμένος» ο Νοικοκυράκης

20:09 | 12/10/2019

Στην κατάλληλη «συχνότητα» έδειξε πως βρίσκεται ο 18χρονος μεσοεπιθετικός στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης αποτελεί ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για τον ΟΦΗ, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο δείχνει να πιστεύει στις δυνατότητες του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε φανέλα βασικού στο πρωινό «τεστ» του Ομίλου κόντρα στον συντοπίτη και η «εικόνα» του ήταν-τηρουμένων των αναλογιών-ικανοποιητική.

Με την επιστροφή της αποστολής στην προετοιμασία από την Ολλανδία, ο Νοικοκυράκης γύρισε στην Κ19 και δεν έκανε προπονήσεις με την ΠΑΕ.

Το τελευταίο, δηλαδή, δίμηνο ακολουθεί τις υποχρεώσεις της 2ης ομάδας και είχε πάρει χρόνο στα δύο φιλικά του Σεπτεμβρίου με τον Πλατανιά.

Κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα, με τον ταλαντούχο παίκτη να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία.

Η παρουσία του ήταν απόλυτα προσαρμοσμένη στη φιλοσοφία του ΟΦΗ. Και αυτό ίσως να ήταν το σημαντικότερο στοιχείο της απόδοσης του.

Ο Νοικοκυράκης φαίνεται να… έμαθε καλά το μάθημα του το καλοκαίρι και εμφανίστηκε σωστά «συντονισμένος».

Έχει αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού των «ασπρόμαυρων» και παρά την αποχή του από το πρόγραμμα του συνόλου του Σίμου, τα πήγε αρκετά καλά.

Έπαιξε στο «10», πίσω από τον Μάνο, και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Ήταν πολύ απλός, με καλές τοποθετήσεις στο χώρο, έκανε κάποιες θετικές συνεργασίες, ενώ προσπάθησε και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Είχε, μάλιστα, μια ευκαιρία για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καλογεράκη ν’ αντιδράει εξαιρετικά.

Έχει σίγουρα πολλή δουλειά μπροστά του και τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα, ωστόσο δείχνει πως μπορεί και θέλει να εξελιχθεί.

Και το τεχνικό τιμ στα φιλικά της προετοιμασίας των έχει χρησιμοποιήσει ως εξτρέμ και φορ, ενώ στο «10» είχε αγωνιστεί και πάλι απέναντι στην Αλ Φέιχα.

Προτεραιότητα για τον ΟΦΗ αποτελεί στο άμεσο μέλλον η «παραγωγή» ποδοσφαιριστών και ο Νοικοκυράκης είναι ένα από τα «στοιχήματα» του ηρακλειώτικου συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι καλύτερες στιγμές από το Παγκρήτιο

Ο Σίμος, η άμυνα και ο Ολυμπιακός

Εργοτέλης-ΟΦΗ 3-2

Κοιλιάρας: «Ο ΟΦΗ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Η ικανοποίηση του Ταουσιάνη και το παράπονο

Πολλά τα βλέμματα στο Παγκρήτιο

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.