Σούπερ Γιάννης στην Greek Night στο Μιλγουόκι υπό τους ήχους του Αργυρού

08:20 | 08/12/2022

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 35 και τον Χόλιντεϊ να είναι άξιος συμπαραστάτης του, οι Μπακς επικράτησαν 126-113 σε Greek Night στο Μιλγουόκι.

Στην Greek Night του Μιλγουόκι, οι Μπακς επικράτησαν 126-113 της ομάδας του Σακραμέντο, με τον Έλληνα άσο να σημειώνει 35 πόντους με 10/17 δίποντα και 2/2 τρίποντα συν 9/10 βολές. Επιπλέον είχε 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη, ενώ φορτώθηκε νωρίς με φάουλ και συμπλήρωσε 8 σερί αγώνες με 30+ πόντους.

Άξιος συμπαραστάτης του ο Χόλιντεϊ με 31 πόντους (10/21 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Λόπεζ, Μίντλετον και Άλεν σημείωσαν 17, 14 και 10 πόντους. Από την πλευρά των ηττημένων, πολύ καλή εμφάνιση από τον Ντομάντας Σαμπόνις, που είχε 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Μπαρνς σημείωσε 20.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη γαλάζια εμφάνιση, έστησαν ελληνική βραδιά μία ημέρα μετά τα 28α γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το Fiserv Forum να ντύνεται στα γαλανόλευκα, αφού τοποθετήθηκε μπλε παρκέ, ενώ έντονο ήταν το ελληνικό χρώμα και στις κερκίδες. Παράλληλα, από τα μεγάφωνα έπαιξαν Κωνσταντίνος Αργύρος και Διονύσης Σχοινάς.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-29, 68-61, 97-94, 126-113

Χαμός στο Μιλγουόκι, Greek Night με Κωνσταντίνο Αργυρό στο Μπακς - Κινγκς

Με Κωνσταντίνο Αργυρό, ελληνική μουσική και παραδοσιακούς χορούς γιορτάστηκε και φέτος η Greek Night στο Μιλγουόκι, στη διάρκεια του αγώνα Μπακς - Κινγκς.

Η ετήσια Greek Night των Μπακς έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/12), με γαλανόλευκο φόντο καθώς η ομάδα του Μιλγουόκι χρησιμοποίησε τις μπλε city edition εμφανίσεις και το μπλε παρκέ. Όλα "μύριζαν" Ελλάδα στη διάρκεια του αγώνα με τους Σακραμέντο Κινγκς, όπως το πραγματικό show δόθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης όταν στα μεγάφωνα έπαιξε Κωνσταντίνος Αργυρός και στο παρκέ Έλληνες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Στο Fiserv Forum υπήρξε μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινότητας του Ουισκόνσιν, το οποίο ούτως ή άλλως υποστηρίζει και την ομάδα, αλλά και τον Greek Freak, απλώς αυτή τη βραδιά οι φανέλες της εθνικής ομάδας ήταν πολλές περισσότερες. Green Nights βλέπουμε και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ, όταν τις επισκέπτονται οι Μπακς, κυρίως στη Βοστώνη, στη Φιλαντέλφια και στην Νέα Υόρκη όπου το ελληνικό στοιχείο είναι πάρα πολύ έντονο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.