Σουπερλιγκάτες «συμπάθειες» για Ιωαννίδη

SMS
08:57 | 19/07/2020

Ελληνικές ομάδες «βλέπουν» τον νεαρό μέσο της Φορτούνα Σιτάρντ, με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την περίπτωση του.

Από τα τέλη Μαΐου το Capitano.gr είχε παρουσιάσει τον Δημήτρη-Ραφαήλ Ιωαννίδη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον ολλανδικό σύλλογο.

Τη σεζόν, μάλιστα, που διέκοψε ο κορωνοϊος, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής «έγραψε» και τις 2 πρώτες συμμετοχές του στην Eredivisie.

Ο νεαρός παίκτης είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την καριέρα του Γιώργου Σαμαρά, ενώ στο ενδεχόμενο να παίξει σε ελληνικό σύλλογο είχε τονίσει: «Είμαι παίκτης της Φορτούνα και εδώ είμαι πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος με τα πάντα. Στο ποδόσφαιρο, όμως, ποτέ μη λες ποτέ. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του φέρει η επόμενη μέρα».

Φαίνεται, πάντως, πως σιγά-σιγά η φήμη του φτάνει στη χώρα μας. Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, υπάρχουν σύλλογοι της Super League 1, που δείχνουν διάθεση να μάθουν πράγματα και ν’ ασχοληθούν περισσότερο με τον Ιωαννίδη.

Το όνομα του ταλαντούχου χαφ, μάλιστα, δεν είναι άγνωστο στον ΟΦΗ. Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» έχουν «εικόνα» για τον παίκτη, όμως δεν έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους και αν σκέφτονται ν’ ασχοληθούν σοβαρά.

Ο Ιωαννίδης, εξάλλου, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Φορτούνα και το Σάββατο (18/07) έπαιξε σε φιλικό προετοιμασίας για 45 λεπτά με αντίπαλο ομάδα 5ης κατηγορίας.

Όπως και να’ χει, βέβαια, ο Ιωαννίδης, αν όχι άμεσα, στο μέλλον όλο και περισσότερο θα «εμπλέκεται» στα ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων, καθώς τον «συνοδεύουν» εξαιρετικές συστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Ιωαννίδης: Θέλει να βαδίσει στα χνάρια του Σαμαρά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.