Σουργιάς: «Μας μένει μία πικρία για το αποτέλεσμα»

16:54 | 04/11/2023

Πώς σχολίασε ο προπονητής του Γιούχτα το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Β'.

Όλα όσα είπε ο Νίκος Σουργιάς μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β', το απόγευμα του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

«Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος. Παρότι στο ξεκίνημα βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ, φτιάξαμε κάποια πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε ακόμα περισσότερο έχοντας πολύ καλή απόδοση. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς όμως στο τέλος μείναμε με την ισοπαλία.

Ανάμεικτα συναισθήματα, μας μένει μία πικρία γιατί ολοκληρώσαμε την ανατροπή αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση, την απόδοση και τον χαρακτήρα μας στο παιχνίδι, που μας δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούμε ενόψει της συνέχειας.

Είμαστε μία νέα ομάδα στην κατηγορία. Τώρα διαμορφώνουμε τον αγωνιστικό μας χαρακτήρα, η εικόνα μας δείχνει ότι φτιάχνουμε αυτό που θέλουμε να είμαστε. Σίγουρα μας λείπουν πολύ οι Αρχάνες και ανυπομονούμε να πάμε στο γήπεδό μας. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στο Ηράκλειο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.