Σπάρτη-Εργοτέλης 2-2 / ΤΕΛΙΚΟ

15:37 | 04/05/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Σπάρτη-Εργοτέλης για την 30η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr βρίσκεται σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Σπάρτη-Εργοτέλης. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

90' Καλό σουτ του Τσέλιου, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

80' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ. Λάθος εκτίμησης της φάσης από τον Κατσιμήτρο και ο Γουόρντεν που είχε περάσει πριν λίγο στον αγώνα, ισοφαρίζει 2-2.

71΄Κίτρινη κάρτα στον Μαζουλουξή.

66' Ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους οι γηπεδούχοι με τον Σάββα να δίνει τη θέση του στον Μουζακίτη.

61' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Έξοχος συνδυασμός Σταματάκου με τον Έφορντ και ο Αμερικανός με ωραίο σουτ βάζει μπροστά την κρητική ομάδα 1-2!

58′ Δεύτερη αλλαγή για τη Σπάρτη, με τον Γουόρντεν να αντικαθιστά τον Φουρτάδο.

47' Κίτρινη κάρτα στον Παναγιώτου.

Με μια αλλαγή για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς στη θέση του Βοσνακίδη πέρασε ο Γραικός. Ο Εργοτέλης συνεχίζει με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ολοκλήρωσε το ημίχρονο.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

41' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τσιόφου. Δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της Σπάρτης και αποβολή. Με δέκα ποδοσφαιριστές πλέον και οι δύο ομάδες.

36' Ο Έφορντ θα βρεθεί απέναντι στον Μακρυωνίτη, με τον τερματοφύλακα της Σπάρτης όμως να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Αμερικανού.

19' ΠΕΝΑΛΤΙ-ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Κόντρα στην αρνητική για την κρητική ομάδα εξέλιξη του αγώνα, καταφέρνει να ισοφαρίσει. Ο Τσέλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βοσνακίδη, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Αντώνη Μπουρσέλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σημειώνει το 1-1! 

16′ Κίτρινη στον Τσιόφου.

14' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κάιπερς για κτύπημα εκτός φάσης στον ΟικονομόπουλοΜε δέκα παίκτες θα συνεχίσουν οι κιτρινόμαυροι...

11′ Καλό σουτ του Μπουρσέλη, διώχνει σε κόρνερ ο Οικονομόπουλος.

7′ Κίτρινη στον Νιάρο.

4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ! Οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστικά επίθεσή τους στον αγώνα θα ανοίξουν το σκορ, με τον Φουρτάδο να πετυχαίνει το 1-0, έπειτα από πάσα του Παναγιώτου.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου ο οποίος κατάγεται από την Λακωνία.

Βάσει ενδεκάδας, ο Εργοτέλης θα παίξει με τερματοφύλακα τον Κατσιμήτρο, αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταμόπουλο, δεξιό τον Νικολακάκη και κεντρικούς αμυντικούς τους Μαζουλουξή και Μπάτζιο. Στη μεσαία γραμμή οι Τσέλιος, Μπουτσάκης και Μπουρσέλης, με τους Σταματάκο και Έφορντ στα άκρα και στην κορυφή τον Κάιπερς.

Με μια αλλαγή η κρητική ομάδα, συγκριτικά με την ενδεκάδα με την οποία αγωνίσθηκε κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς στο βασικό σχήμα αντί του Πάτα είναι ο Μαζουλουξής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπάρτη (Μ. Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Σάββα, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο.

Αναπληρωματικοί: Γιακουμής, Γραικός, Γουόρντεν, Μπουζούκης, Συμεωνίδης, Μουζακίτης, Δοδοντσάκης

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Μπουρσέλης, Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ, 

Αναπληρωματικοί: Πάτας, Μπούζας, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Χανιωτάκης, Βογιατζής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γεώργιος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας) και Σοφό (Βοιωτίας). 4ος ο Φώτης (Εύβοιας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.