Σπουδαία νίκη - ανατροπή για τον ΟΦΙ!

16:54 | 29/02/2020

Ο ΟΦΙ επικράτησε με 2-1 στη Βέροια, πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής και βρίσκεται ισόβαθμος στην 2η θέση με τον Ιωνικό

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, η Βέροια ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό έπειτα από μια φάση που προήλθε από εκτέλεση φάουλ με τον Πασά να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι πήραν δυναμική από το γρήγορο γκολ, ο ΟΦΙ ισορρόπησε μετά το 20’, ενώ με την πάροδο του παιχνιδιού δημιουργούσε ευκαιρίες κυρίως από δεξιά. Μάλιστα, σε διάρκεια δύο λεπτών απείλησε δις, αρχικά με το σουτ του Αναστασόπουλου(27’) και στη συνέχεια – έπειτα από το κόρνερ – με το γυριστό του Χύσι (28’) με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. ‘’Απάντησε’’ η Βέροια με τον Πόζογλου, έπειτα από ωραία εκτέλεση, να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Καραγκιολίδη. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος ο ΟΦΙ μπήκε καλύτερα στημένος στο παιχνίδι. Στο 54’ ο Χαντί με όμορφη κεφαλιά ισοφάρισε σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με την κρητική ομάδα ενώ λίγα λεπτά αργότερα (61’) ο Σκόνδρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή! Αυτό που δεν κατάφερε ο Σκόνδρας, το πέτυχε με ‘’ξερό’’ σουτ ο Αποστολόπουλος στο 66’ σε μια φάση – καρμπόν με το πρώτο γκολ. Εκτέλεση φάουλ ο Χιντζίδης από αριστερά, ο Κατσικοκέρης έσπασε την μπάλα στην περιοχή και ο Αποστολόπουλους έκανε το 1-2!

Μετά το 70΄η Βέροια ρίσκαρε, ο Κώστας Γεωργιάδης έριξε στο γήπεδο όλους τους επιθετικούς που είχε. Στο 78’ η κρητική ομάδα είχε και την τύχη με το μέρος της, καθώς το σουτ του Πασά βρήκε το δοκάρι του Καραγκιολίδη ενώ ο Κανούλας έχασε απίστευτη ευκαιρία προ κενής εστίας για να κάνει το 2-2.

Στη συνέχεια, ο ΟΦΙ αμυνόταν, η Βέροια βρήκε ανεξέλεγκτα μπροστά χωρίς πάντως να απειλήσει την κρητική ομάδα.

Έτσι, ο ΟΦΙ έκανε μια σπουδαία νίκη - ανατροπή, έφτασε τους 37 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον Ιωνικό, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι ενδεκάδες:

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Παυλίδης (77' Κανούλας), Βεργώνης, Ταΐρης, Καραγιάννης (67' Σιμόνι), Πόζογλου, Πασάς.

Ιεράπετρα (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (92' Μπάμπης), Σμίλτος, Μάγκας, Χύσι, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χαντί (84' Ανυφαντάκης), Αποστολόπουλος (78' Μηνάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.