Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά στα χαφ του ΟΦΗ

08:14 | 14/02/2020

Πολλές οι επιλογές στη μεσαία γραμμή ενόψει Ατρόμητου (17/02).

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται… πυρετωδώς για την αναμέτρηση της Δευτέρας, όπου στόχος του είναι φυσικά η κατάκτηση της νίκης για να κάνει αποφασιστικό «βήμα» για την είσοδο του στα πλέι οφ.

Η συνάντηση είναι αρκετά δύσκολη και οι «ασπρόμαυροι» δουλεύουν, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι και ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα κόντρα σ’ ένα σύνολο, που, επίσης, παλεύει για την εξάδα.

Ο Γιώργος Σίμος δε δείχνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τις προθέσεις του, όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ωστόσο τα πράγματα είναι μάλλον δεδομένα, σχετικά με το μεγαλύτερο κομμάτι της 11άδας.

Για την ακρίβεια, τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν κυρίως με τη μεσαία γραμμή. Ο Σωτηρίου, δηλαδή, θα υπερασπιστεί την εστία του Ομίλου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Μπράουν, Κουτρουμπής, Βαφέας και Γιαννούλης.

Στα χαφ πολλά θα κριθούν πολλά από το αν προλάβει τελικά το ματς ο Νέιρα. Σε μια τέτοια περίπτωση, την τριπλέτα θα συνθέσουν οι Μεγιάδο, Στάικος και Νέιρα. Διαφορετικά, αν ο Αργεντινός μείνει «εκτός» ή καθίσει στον πάγκο, τότε το πιθανότερο είναι ν’ αντικατασταθεί από Ναμπί ή και Βαζ.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται σταθερά τον τελευταίο καιρό στις πρώτες επιλογές του 42χρονου τεχνικού, κάτι που σημαίνει πως διατηρεί κι εκείνος τις πιθανότητες του για να παίξει βασικός. Υπάρχει, βέβαια, και ο Ζοάο Βίκτορ, που το επικρατέστερο «σενάριο», πάντως, είναι να μην ξεκινήσει.

Όσον αφορά, τώρα, στην επίθεση, οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο θα πάρουν θέση στα «φτερά» και στην κορυφή θ’ αγωνιστεί ο Φιγκεϊρέντο. Εκτός κι αν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στη μέση στερήσουν από τον Βραζιλιάνο φορ τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τη θέση του λατινοαμερικανού στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απρόοπτο με Φιγκεϊρέντο, αγωνία με Νέιρα

Ο ΟΦΗ χρειάζεται τα πλέι οφ

Δε θέλει να το χάσει ο Φιγκεϊρέντο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.