Στα... χαρακώματα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με αφορμή το γκολ - πέναλτι

08:24 | 13/01/2020

To ντέρμπι στην Τούμπα έχει - όπως φαίνεται - και 3ο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στην Τούμπα της ΑΕΚ με την ''Ένωση'' να διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ στην φάση του γκολ, ενώ μέσω ανακοίνωσης επιτίθεται στον Περέιρα

Η δυσαρέσκεια της ΑΕΚ για την διαιτησία του Ισραηλινού διαιτητή είναι πολύ έντονη και η Ένωση έβαλε κατά τόσο της επιλογής του διαιτητή όσο και συγκεκριμένα κατά του Περέιρα.

«Αναρωτιόμαστε πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία του σημερινού αγώνα με Έλληνα διαιτητή. Αναρωτιόμαστε επισης με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή της διαιτητικής ομάδας από τον κ. Περέιρα, που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αλλοίωση αποτελέσματος του σημερινού ντέρμπι στην Τούμπα. Ίσως τελικά αντί για την αποχή των διαιτητών το ενδεδειγμένο σενάριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ήταν η αποχή του κ. Περειρα», είναι η θέση της ΑΕΚ.

Σαν απάντηση, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη θέση της ΑΕΚ : «Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία πως η πολέμιος των ξένων διαιτητών, θα εφεύρισκε μια ακόμα αφορμή, για να εκφράσει τις θέσεις της, κόντρα σε κάθε λογική προόδου και αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου. Για να μην μείνει με την απορία, υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Να κερδίσει πχ με πέναλτι εκτός περιοχής, όπως την προηγούμενη αγωνιστική. Όπως και το να κρινόταν ο νικητής στα δικαστήρια-χαρτιά και όχι στο χόρτο. Ας μιλήσουν ανοιχτά δε χρειάζεται να ντρέπονται, εδώ δε ντράπηκαν να κρυφτούν πίσω από μια φωτογραφία...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0

Η βαθμολογία της Super League

Το αρνητικό σερί της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.