Στα «κάγκελα» ο κόσμος του ΟΦΗ!

SMS
18:06 | 24/02/2021

Οι οργανωμένοι το "παίρνουν" πάνω τους για να βγει ο ΟΦΗ από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να σταματήσει η κατρακύλα

Μετά το ματς στο Αγρίνιο και την ήττα από τον Παναιτωλικό, μερίδα οργανωμένων βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να μιλήσει σε παίκτες και προπονητή. Μετά την ήττα από τον Βόλο, μερίδα οργανωμένων περιμένει στο «Γεντί Κουλέ» για να τα ψάλλει σε παίκτες και Σίμο. Την Τετάρτη... τρίτωσε, αφού οι οργανωμένοι πήγαν από το Παγκρήτιο όπου προπονείται ο ΟΦΗ και μίλησαν σε έντονο ύφος σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο κόσμος είναι στα «κάγκελα». Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΟΦΗ μοιάζει με «ηφαίστειο» έτοιμο να «εκραγεί» και όσο τα αποτελέσματα δεν θα αλλάζουν τόσο το όλο πράγμα θα είναι μία μαύρη κατάσταση.

Αυτή είναι η μία όψη. Η άλλη είναι ότι ο κόσμος πλέον το «παίρνει πάνω» του. Δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι και θέλει να «ξυπνήσει» άπαντες στον ΟΦΗ. Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι και στις τρεις περιπτώσεις η κατάσταση δεν ξέφυγε και οι οργανωμένοι έκαναν ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν σε όλες τις ομάδες. Εξάλλου στόχος τους δεν είναι να κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά να αλλάξουν μία κατάσταση που είναι κατηφορική.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν οι οργανωμένοι δεν δίστασαν να πάρουν θέση με ανακοινώσεις τους, σε σκληρό τόνο. Δεν αφήνουν την αγαπημένη τους ομάδα, ειδικά τώρα που είναι σε μία εξαιρετικά δεινή θέση και θέλουν να στείλουν σε όλους το μήνυμα ότι ο ΟΦΗ πρέπει να βγει από το τούνελ και χρειάζεται γενναιότητα από όλους.

Ο ΟΦΗ το Σάββατο παίζει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, η κατάσταση είναι τεταμένη και όπως γίνεται αντιληπτό το ματς είναι κάτι παραπάνω από «τελικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το θρίλερ των πλέι άουτ: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον ΟΦΗ

«Άγνωστη» η ανατροπή σκορ για τον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.