Το θρίλερ των πλέι άουτ: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον ΟΦΗ

08:19 | 24/02/2021

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέχρι το φινάλε, η «καυτή» ανάσα του Παναιτωλικού και ο κίνδυνος από τη Λαμία

Μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Παναθηναϊκού και με δεδομένο ότι η Λαμία έχει δύο αγώνες να δώσει (ο ένας απόψε με την ΑΕΛ 17:15), ο ΟΦΗ είναι πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Έτσι όπως τα έκανε, αισθάνεται την «καυτή» ανάσα του 12ου Παναιτωλικού, ενώ ακολουθεί και η Λαμία.

Όπως έχουμε αναλύσει στο Capitano.gr, ο ΟΦΗ θέλει να τερματίσει μέχρι τη 10η θέση, όχι κάτω από αυτή, για να έχει 4 παιχνίδια στην έδρα της στα πλέι άουτ. Κάτω από τη 10η θέση, ουσιαστικά θα έχει μειονέκτημα έδρας, θα αναγκαστεί δηλαδή να δώσει 4 ματς μακριά από το «Γεντί Κουλέ» και 3 εντός.

Ο ΟΦΗ αυτό το Σάββατο παίζει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα που είναι 10ος με 22 βαθμούς. Το κακό για τον Όμιλο είναι ότι η ομάδα του Παράσχου έχει κερδίσει 0-2 στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο, αλλά αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ σκέφτεται τη νίκη για να τον πιάσει στη βαθμολογία και να πάρει «ανάσα» κι αν έρθει και η κάλυψη της ισοβαθμίας, έχει καλώς.

Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα έχει 3 παιχνίδια μέχρι το φινάλε. Με Απόλλων εκτός, με Λάρισα εντός και με Άρη εκτός. Το ιδανικό για τον ΟΦΗ είναι να κάνει δύο νίκες για να πάει στο τελευταίο και πιο δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Άρη, να παίξει δίχως το μεγάλο άγχος. Όπως και να 'χει, ο ΟΦΗ είναι σε δύσκολη θέση πλέον και κινδυνεύει. Δεν είναι καθόλου υπερβολή, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο Όμιλος αναζητά εναγωνίως τη νίκη για να ξεκολλήσει. Όπως είναι γνωστό, ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται, ενώ ο προτελευταίος παίζει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσεχή αγωνιστική που ο ΟΦΗ παίζει με τον Απόλλωνα, ο Παναιτωλικός παίζει εκτός με τη Λάρισα και η Λαμία εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απόψε, υπενθυμίζουμε, έχουμε το ματς της Λάρισας με τη Λαμία, το ένα από τα δύο που χρωστάνε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ:

9. ΠΑΣ Γιάννινα - 24 βαθμοί

Λαμία (εκτός)

ΠΑΟ (εντός)

Αστέρας Τρίπολης (εκτός)

10. Απόλλων Σμύρνης - 22 βαθμοί

ΟΦΗ (εντός)

ΑΕΚ (εκτός)

Παναιτωλικός (εντός)

11. ΟΦΗ (19 βαθμοί)

Απόλλων Σμύρνης (εκτός)

ΑΕΛ (εντός)

Άρης (εκτός)

12. Παναιτωλικός - 17 βαθμοί

ΑΕΛ (εκτός)

Βόλος (εντός)

Απόλλων Σμύρνης (εκτός)

13. Λαμία - 15 βαθμοί *

ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)

Ολυμπιακός (εκτός)

Ατρόμητος (εντός)

14. ΑΕΛ - 10 βαθμοί **

Παναιτωλικός (εντός)

ΟΦΗ (εκτός)

Ολυμπιακός (εντός)

* Η Λαμία έχει δύο ματς λιγότερα, αυτά με την ΑΕΛ

** Η ΑΕΛ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, αυτά με τη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδήσεις για τον ΟΦΗ

Λέει το «ναι» ο Ναμπί

Άποψη: Κι όμως, αυτός ο ΟΦΗ δεν έχει Νάστο!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.