Στα πράσινα του ΠΟΑ και ο Δαμιανάκης

10:10 | 17/07/2022

H επίσημη ανακοίνωση του ΠΟΑ

Η επίσημη ανακοίνωση:

Στα πράσινα του Π.Ο.Α ο Μπάμπης Δαμιανάκης! "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Π.Ο.Α - Η ομάδα πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί"

Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Μπάμπης Δαμιανάκης, ένας ποδοσφαιριστής με πολυάριθμες παραστάσεις από Α' και Β' Εθνική κατηγορία, θα φοράει την φανέλα του Π.Ο.Α την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, στην αμυντική της ομάδας μας προστίθεται μεγάλη εμπειρία, με έναν παίκτη που μετράει περίπου 200 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες, δείχνει μεγάλη όρεξη για να δουλέψει και να προσφέρει στον Π.Ο.Α που όπως ανέφερε μεταξύ άλλων πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί, ενώ δήλωσε και χαρούμενος που είναι μέλος της "πράσινης" οικογένειας.

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης είναι αμυντικός και ξεκίνησε επτά χρονών στην Ακαδημία του ΟΦΗ, όπου κι έγινε επαγγελματίας έχοντας 15 συμμετοχές στην 'Α Εθνική κατηγορία. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της Λάρισας οπότε και πανηγύρισε την άνοδο από την Β' στην Α' Εθνική, παραμένοντας τρία χρόνια. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν στην ομάδα των Χανίων με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στην Β' Εθνική κατηγορία, ενώ την επόμενη χρονιά στην Βέροια (Β' Εθνική). Ακόμα, έπαιξε στον Ηρόδοτο και πάλι στην Β' Εθνική. Τελευταίοι ποδοσφαιρικοί στθαμοί για τον Μπάμπη Δαμιανάκη, ο Πόρος και μετέπειτα ο Αλμυρός στην Γ' Εθνική, πριν συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Π.Ο.Α.

Μπάμπη ο Π.Ο.Α σε καλωσορίζει στην οικογένειά του! Να έχεις υγεία και να πανηγυρίσεις πολλές νίκες κι επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!

Παρακάτω οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Δαμιανάκη ως ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Α:

"Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο Γιώργο Λέλεκα και την Διοίκηση του Π.Ο.Α, που έδειξαν από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να ανήκω στην οικογένεια του Π.Ο.Α. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους. Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Μηνά Πίτσο που έχω δει την δουλειά του τόσα χρόνια στο γήπεδο. Είναι πάρα πολύ καλός στην δουλειά του κι έπαιξε κι αυτός ο παράγοντας σημαντικό ρόλο για να έρθω στην ομάδα του Π.Ο.Α. Θέλω να βρίσκομαι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και ο Π.Ο.Α είναι ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί και θα βοηθήσω κι εγώ σε αυτό με πολλή δουλειά και όρεξη. Όλοι μαζί με τους συμπαίχτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό team και τον κόσμο, θα δώσω ό,τι έχω σαν πιστός στρατιώτης για να πραγματοποιηθεί μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα, πολλή δουλειά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο!"

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.