Η Ολλανδία θα «χτίσει» ομάδα και χαρακτήρα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στην Ολλανδία για να τεστάρει δυνάμεις και αντοχές θέτοντας υψηλά στάνταρ για τη νέα σεζόν

Η επιστροφή στην κανονικότητα μετά την πανδημία και τα όσα αυτή προκάλεσε φέρνει και την ανάλογη επιστροφή στην κανονικότητα όσον αφορά στην προετοιμασία του ΟΦΗ.

Ο Όμιλος ταξιδεύει ξανά στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο των προπονήσεων ενόψει νέας χρονιάς και ετοιμάζεται για μία σειρά από δυνατά φιλικά που θα τεστάρουν τις δυνάμεις του λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η όλη φάση θυμίζει καλοκαίρι 2019, τότε που ο Όμιλος έκανε κανονική προετοιμασία και ετοιμάστηκε καταλλήλως για τις υποχρεώσεις του. Και το ότι αντιμετώπισε ομάδες υψηλού επιπέδου και υψηλού βαθμού δυσκολίας μόνο σε καλό του βγήκε, αφού δοκιμάστηκε στα «βαθιά» και έκανε το σωστό μοντάρισμα.

Το ίδιο θα συμβεί και εφέτος. Ο ΟΦΗ φεύγει στις 11 Ιουλίου για την Ολλανδία και μέχρι τις 30 που θα παραμείνει εκεί θα δώσει έξι φιλικούς αγώνες. Φίτεσε, Άντερλεχτ, Φορτούνα Σιτάαρντ, Βέστερλο, Άλκμααρ, Ναϊμέγκεν. Ομάδες υψηλού ανταγωνισμού που θα βάλουν δύσκολα στον ΟΦΗ του Νιόπλια και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις αντοχές του.

Και δεν είναι μόνο το μέγεθος των ομάδων που θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός ότι σχεδόν κάθε 2-3 μέρες θα δίνει κι ένα παιχνίδι. Όπερ σημαίνει ότι ο Νιόπλιας θέλει να «χτίσει» τον ΟΦΗ της νέας σεζόν... επί χόρτου. Στην πράξη, δηλαδή. Με δυνατές αναμετρήσεις, εκεί όπου φαίνονται... όλα. Στη βράση κολλάει το σίδερο που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Η κρητική ομάδα πάει στην Ολλανδία και θα βουτήξει στα βαθιά για να επιστρέψει στη συνέχεια και να λάβει μέρος στο τουρνουά του Βόλου, εκεί όπου θα γίνει το τελικό μοντάρισμα με -πιθανότατα- όλες τις μεταγραφές στη διάθεση του προπονητή.

Φέτος χωρίς μέτρα για την πανδημία και καραντίνες, ο ΟΦΗ θα κάνει μία κανονική προετοιμασία για μία κανονική χρονιά, για να «σβήσει» την προηγούμενη και να επιστρέψει σε τοπ ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας άλλος ΟΦΗ, ένα άλλο «Γεντί Κουλέ»

Ο Τζόναθαν τον ισχυροποιεί


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.